in

ŽENA STRELAC: NAJISKRENIJI I NAJPOŠTENIJI ŽENSKI ZNAK HOROSKOPA

Karakteristično za žene rođene u znaku strelca, jeste i to da se često vraćaju istim partnerima, koji su ih čak više puta povredili ili izneverili, jer duboko u sebi veruju da svojom iskrenošću i ljubavlju koju pružaju, mogu da promene i najveće zavodnike, licemere ili prevarante.

Žena u znaku strelca je po nekada spremna da oprosti čak i prevaru i iznevereno poverenje, ali kada jednom odluči da „stavi tačku“ na neku vezu ili pak na bračnu zajednicu, ostaje neumoljiva i uvek i bez izuzetka je nepokolebljiva u toj svojoj odluci.

U svakoj emotivnoj vezi, žena u znaku strelca duboko ceni poverenje i otvorenost, pa kada je duboko povređena, sklona je i izlivima besa i sarkazma; iako deluje da vrlo lako prelazi preko izneverenog poverenja, žena ovog horoskopskog znaka poznata je po tome što je sklona da se preispituje, da okrivljuje sebe i da dugo i iskreno pati (što ne tako retko može dovesti do upadanja u depresivna raspoloženja, ili pak izazvati neke organske bolesti koje su posledica pretrpljene patnje i stresa).

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku strelca

Žena rođena u znaku strelca, voli dominantne muškarce, koji joj mogu biti oslonac, zaštita i koji joj ulivaju sigurnost i poverenje.

Ženama ovog znaka, kod muškaraca gotovo po pravilu nije važan spoljašnji izgled, i uvek radije biraju osobe koje su muževne i šarmantne, nego one koje odlikuje izrazita fizička privlačnost i atraktivnost.

Vrlo bitne osobine koje treba da poseduju muškarci koji žele da zavedu žene u znaku strelca, jesu duhovitost i iskrenost, ali takođe joj prijaju i muškarci koji su sigurni u sebe, finansijski nezavisnii uspešni.

Žena strelac u horoskopu, nikako ne voli dosadne, uobražene ili površne partnere, kao ni osobe suprotnog pola koje su licemerne, dvolične i lažljive.

Od muškaraca će ženu rođenu u znaku strelca, uvek lako „odbiti“ njihova pretvornost, nedostatak avanturističkog duha ili egocentričnost.

Vrlo često žene strelci zbog svojih pogrešnih shvatanja osoba suprotnog pola, i jedne doze neiskustva u emotivnim odnosima, mogu da se upuste u neke zabranjene veze sa zauzetim ili sveže razvedenim predstavnicima suprotnog pola, koji ne retko iz prethodnog braka ili veze imaju decu sa drugom ženom.

Međutim, čak i u takvim situacijama, žena strelac će ostati nepromenjena u svojim shvatanjima, i obično će se prema detetu svog partnera postaviti kao da mu je „prava“ majka, i iskreno će ga voleti i daće sve od sebe da mu nadomesti ljubav koja mu je potrebna, ali da mu u isto vreme nikada ne pokušava zameniti biološku majku ili ga „okrenuti“ protiv nje.

Iako ceni odanost i privrženost kod svojih partnera, žena u znaku strelca nikako ne voli nametljivost ili ograničavanje njene slobode, pa će to vrlo često biti razlozi zbog kojih će se odlučiti da svog bračnog ili emotivnog partnere bez razmišljanja ostavi.

Žena ovog znaka zodijaka ne voli ljubomorne i posesivne partnere, jer smatra da su to česte odlike nezrelosti i nestabilnosti muškarca sa kojim je emotivno povezana. Međutim žene ovog znaka, same su veoma ljubomorne i vrlo često bez razloga su u stanju da „naprave scenu“ i da svoje partnere dovedu „do ludila“ i da izazovu ozbiljne rasprave i svađe.

Nije retkost, da inače vrlo otmene i manirima naučene žene u znaku strelca, svojim partnerima tajno čitaju poruke u telefonu, ili da sumnjaju u njihove odnose sa drugaricama ili poslovnim saradnicama, pa ih ne ostavljaju same u njihovom društvu, ili ih prate na poslovne sastanke ili pak na obične kafe sa prijateljicama.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku strelca su – muške osobe koje su rođene u horoskopskom znaku vage; vodolije ii blizanaca predstavljaju savršenu kombinaciju za vezu ili brak sa ženama u znaku strelca.

Takođe dobar odnos, sli često dosta površniji i po pravilu prolazan, žene u znaku strelca mogu ostvariti sa osobama suprotnog pola koje su u horoskopu znak lava ili ovna.

Znaci zodijaka koji nikako nisu kompatibilni sa ženama u znaku strelca, predstavljaju osobe muškog pola u horoskopskom znaku device i riba.

Žena rođena u znaku strelca kao prijatelj

Žena strelac je kao prijatelj vrlo odana i iskrena, poštuje privatnost osoba sa kojima se druži i nije sklona da im nameće svoja mišljenja niti da im sudi ukoliko naprave neke greške.

Svojim prijateljima, kojih po pravilu uvek ima mnogo jer je društvena i komunikativna, žena u znaku strelca uvek je bezuslovna potpora u svakom smislu te reči, i trudi se da se oni uz nju osećaju paženo i voljeno, i da im nikada ništa ne nedostaje.

Ženi strelcu je u prijteljstvu vrlo bitna otvorenost i razumevanje, i po nepisanom pravilu one nikada nisu u stanju da tolerišu pretvornost, licemerje ili neiskrenost, iako i takve osobine kod svojih prijatelja mogu do izvesne mere da „istrpe“ i preko njih „pređu“.

Međutim, kada se pomenute negativne osobine prijatelja, direktno odraze na samu ženu strelca, ona ume da bude vrlo povređena i uvređena, i često nekarakteristično svojoj prirodi, u stanju je da bliskim i dragim osobama „sve saspe u lice“ i da ih bez osvrtanja potpuno otpiše iz svog života.

Žena strelac je u porodičnim odnosima vrlo praktična i bolećiva je prema svakoj vrsti patnje i nevolje svojih roditelja, braće i sestara ili pak sopstvene dece.

ŽENA OVAN: ZBOG ČEGA JE ONA TAKO POSEBNA I JEDINSTVENA

ŽENA RIBA: NAJŽENSTVENIJI ALI I NAJKRHKIJI ZNAK ZODIJAKA