in

ŽENA STRELAC: NAJISKRENIJI I NAJPOŠTENIJI ŽENSKI ZNAK HOROSKOPA

Žena ovog zodijačkog znaka sa jedne strane veoma brine za svoju porodicu, a posebno za oca za koga je od najranijeg detinjstva vrlo vezana i kome je u svakom smislu te reči „mezimica“, dok njenom „drugom stranom ličnosti“ često preovlađuje potreba da se što je moguće ranije osamostali i da postane nezavisna i svoja, da zarađuje i da sama o sebi bude sposobna da se stara.

Kakva je žena rođena u znaku strelca na poslovnom aspektu

Žena rođena u znaku strelca, vrlo je vredna i predana svakom poslu koji radi, i jedan je od najboljih timskih igrača među znakovima zodijaka. Za svoju firmu ili pak poslovne partnere, uvek je spremna da uloži maksimum kako bi se zajedničkim snagama postigao željeni cilj.

Međutim, kako je prethodno već više puta i napomenuto, žena strelac ne podnosi naređivanje, nametanje mišljenja i nikakvu vrstu autoritativnog ponašanja, pa će ukoliko do takvih situacija dođe, biti vrlo sklona da promeni posao, iako je on ispunjava i iako se u njemu odlično „pronalazi“.

Žena u znaku strelca, iako je nekada vrlo neodlučna u onome čime zapravo želi da se bavi, nije lenja i nikada nije sklona da bud pasivna, već je uvek u pokretu i traži nove izazove i po pravilu se posle svakog neuspeha vrlo brzo oporavlja i „dočeka se na svoje noge“.

Odnos žena rođenih u znaku strelca prema novcu – žene strelčevi u horoskopu, nisu materijalisti,ali daleko od toga da ne vole novac i sve pogodnosti koje on može da im pruži.

Ipak, na novac žene ovog znaka, nikada ne gledaju kao na čisto materijalno sredstvo, već ga posmatraju kao rezultat svog rada i odraz sopstvene nezavisnosti i uloženog truda za postizanje uspeha. Novac je za žene strelčeve nagrada za mukotrpan rad i brojna odricanja, simbol željenog samoostvarenja i slobode.

Ipak, u trošenju zarađenih sredstava, žene ovog znaka po pravilu nisu ni malo škrte, i obično vole da se „počaste“ nekim kvalitetnim putovanjem, skupim odevnim komadima, najnovijim parfemom, ili pak da sebi obezbede novi stan i da ga urede prema svojim željama i zamislima.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku strelca su – žene strelčevi se odlično snalaze u svim poslovima koji zahtevaju odricanje, trud i vrednoću; međutim kako su vrlo kreativne po svojoj prirodi osobe ovog znaka se odlično snalaze i u sferi umetnosti i kulture. Takođe, zbog iskrene ljubavi prema ljudima, žene rođene u znaku strelca uspešne su i u profesijama iz sfere međuljudskih odnosa, medija, komunikacija i medicine ili psihologije.

Iako je spektar profesija u kojima se žena strelac odlično snalazi vrlo širok, najbolja zanimanja za ženske osobe ovog znaka zodijaka su – lekar; psiholog; socijalni radnik; vaspitač; profesor; filozof; analitičar; naučnik; slikar; glumac; muzičar; sportista; istraživač; novinar; voditelj; advokat.

Žena rođena u znaku strelca – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Ženske osobe rođene u znaku strelca, imaju po pravilu dobro opšte zdravstveno stanje i odličan imuni sistem organizma.

Međutim, žene strelčevi su u srednjim i poznim godinama vrlo sklone nastanku gojaznosti (posebno u predelu bokova i stomaka), kao i poremećaju funkcije jetre, organa za varenje (posebno su česte i naporne tegobe sa želucem) i pankreasa.

Poznate žene rođene u znaku strelca

Nauka – Mileva Marić Ajnštajn (supruga Alberta Ajnštajna; naučnica).

Umetnost – Džejn Ostin (pisac); Emili Elizabet Dikinson (pesnikinja); Marija Kalas (operska diva); Edit Pjaf (šansonjerka; muzički umetnik).

Javne ličnosti – Isidora Bjelica (pisac); Dunja Lango (voditeljka); Miranda Viđak (manekenka); Kim Bejsindžer (glumica); Deril Hana (glumica); Britni Spirs (pevačica); Kristina Agilera (pevačica); Tina Tarner (pevačica); Džejn Fonda (glumica); Skarlet Johanson (glumica); Mila Jovović (glumica); Kejti Holms (glumica).

Politika – Katarina Aragonska (engleska kraljica); Marija Stjuart (škotska kraljica); Dolores Ibauri (revolucionarka); Meri Linkoln (žena Abrahama Linkolna, prvog predsednika SAD-a); Kristina Onazis (ćerka Aristotela Onazisa, grčkog brodovlasnika koji se oženio sa Džeki Kenedi); Kerolajn Kenedi (ćerka Džona Kenedija, predsednika SAD-a); Jovanka Broz (supruga Josipa Broza Tita).

Sport – Monika Seleš (teniserka); Jasna Šekarić (streljaštvo); Ketrin Vit (umetničko klizanje).

Zaključak – kakve su osobe žene rođene u znaku strelca?

Žene u znaku strelca su jednostavne, fantastične, jedinstvene i neponovljive. Predstavljaju jedan od najiskrenijih i najpoštenijih znakova horoskopa, i zaslužuju svu ljubav i pažnju bilo kao prijateljice, supruge, majke, sestre ili ćerke.

Omiljeni parfem žena u znaku strelca – najnoviji parfem po mogućstvu „limited edition“

Omiljeni odevni predmet žena u znaku strelca – svečane haljine; skupe cipele

Omiljeni nakit žena u znaku strelca – smaragd; safir

Omiljena boja žena u znaku strelca – tirkizna; „kraljevsko-plava“; crna ; bež

Omiljeno cveće žena u znaku strelca – ruža i orhideja

ŽENA OVAN: ZBOG ČEGA JE ONA TAKO POSEBNA I JEDINSTVENA

ŽENA RIBA: NAJŽENSTVENIJI ALI I NAJKRHKIJI ZNAK ZODIJAKA