in

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOMZNAKU JE MAGNET ZA MUŠKARCE: ONA BUKVALNO POKREĆE SVE DRUGE ZNAKOVE

Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna.

OVAN

Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da pokrene ostalih 11 znakova.

Uvek se raduje novim izazovima pa je tipična žena u znaku Ovna ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja.

Večiti je i nepokolebljivi optimista, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna biti vrlo zaigrana i veliki je avanturista koji uvek gleda napred, a retko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

Ljubav

U ljubavi je vrlo strastvena. U ljubavnim igricama voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru se*su. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje žene u znaku Ovna neretko je izazov.

Kad je zaljubljena oseća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se oseća potčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za nju to je znak da partner zna koliko ona vredi.

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja jeste. Među retkim je ženama koje mogu da odvoje ljubav i se*s. Nekad joj je lakše da se izrazi se*sualno nego emocionalno, te će želeti da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U se*su se odslikava njen avanturistički duh – obožava da isprobava nove poze i nova mesta za se*s.

Prijateljstvo

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s ženom u znaku Ovna često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvek ima i prijatelje za ceo život. Često ima širok krug prijatelja jer konstantno menja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumeju njenu izrazitu nezavisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju da budu i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje-troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona spremnih na ludi provod. Društvo žene Ovna garantuje zabavu.

Izgled


Fokusiran i iskričav pogled, neukrotiva kosa, visoko, izražajno čelo i pomalo agresivan stav fizičke su odlike po kojima ćete je prepoznati. Glavni deo tela kod predvodnice zodijaka je glava koja je najčešće izdužena te u visini očiju prilično široka dok je kod brade uska.

Njen zaštitni znak su i istaknute i guste obrve. Vrat je takođe izdužen, a ramena jača i široka. Srednje je visine i prilično mišićavog tela. Oči su joj smeđe ili sive, a koža vrlo dobre teksture.

Stil

Obožava da privlači pažnju, a kako bolje privući pažnju nego vatrenom, crvenom bojom, zaštitnom bojom Ovna! Crvena reflektuje čistu, sirovu energiju i živost duha koje poseduje Ovan. Perfektno izgleda u kožnim odevnim predmetima, voli i svetlucavo i sjajno, a njen zaštitni kamen je dijamant, koji je sinonim za snagu, nevinost i čistoću, što su glavni kvaliteti koji se povezuju s Ovnom.

Jako joj je bitno da bude fit ,zbog čega mnoge žene rođene u ovom znaku predano vežbaju, a kako su sportski tipovi, dobro im stoji i sportski stil odevanja. Vole jednostavne frizure za koje je potrebno malo vremena.

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: OVAN NIKOME NE ROBUJE A OVA DAMA NE DA NA SEBE, NIKAD I NIKOME

4 HOROSKPSKA ZNAKA KOJI SE TEŠKO VEZUJU I KOJIMA JE GLAVA UVEK U OBLACIMA