in

ŽENA VAGA JE NAJLEPŠA, BIK JE NAJBOLJA, ALI ŽENA U OVOM ZNAKU SVE BACA NA KOLENA

Ona obema nogama stoji na zemlji i kada sebi bira partnera. Njoj je potrebna finansijska i emocionalna sigurnost, ona ne veruje u bajke o princu na belom konju – i čak u slučaju da i naiđe na takvog princa, tražila bi reprizu da se uveri da li on zaista stvaran… Ona gleda na dugotrajne veze sa istim oprezom kao i pri planiranju karijere. Koliko će dugo opstati ljubavna veza često zavisi od toga kako ona vidi budućnost te veze.

Mnogim muškarcima je ona teško dokučiva… Muči ih njena rezervisanost i hladnoća… ali to je samo prekrivač ekstremno snažnih emocija. Potreban joj je muškarac koji će je razumeti i koji će podstaći iskazivanje svih onih silnih emocija koji kovitlaju njenom dušom.

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja, stidi se da pokaže svoju uzavrelu prirodu… Kada joj otkrijete “žicu” lako varniči. Ponekad možete samo pokretom zapaliti njenu vatru milovanjem, i to neće biti tinjajući plamičak već podivljali požar… Takva je ona. Dok je mlada preterano je stroga prema sebi i svojim instiktima, pa tako postiskuje svoju veliku senzualnost. Sa godinama omekša i popušta svoje kočnice. Veoma je odana – teško zaboravlja svoju veliku ljubav, ali nikada ne oprašta laž i prevaru.

Mnogi muškarci će doći i proći, ali onaj za koga se ova dama odluči mora biti “onaj pravi” da bi ljubav trajala zauvek. Brak je sveto obećanje u očima ove žene i ona će dati sve od sebe da bude dobra supruga i brižna majka. Za svoju decu je uvek spremna da se žrtvuje koliko god je to potrebno.

Žena rodjena u znaku Jarca deluje zakopčano. U stvari ona ne želi da upropasti sliku koju su o njoj stvorili njeni roditelji, okruženje, uopšte sredina. Veza sa obično starijim muškarcem, koja se uglavnom dešava u ranoj mladosti upoznaje je sa svetom odraslih gde se ona na sopstveno iznenadjenje jako dobro snalazi.

Ako u bioskopu sretnete razvodnicu koja ide ispred vas uspravnim, elegantnim i maestralnim hodom kao da je krunisana glava i to na vas ostavi takav utisak da joj se i nehotice naklonite kad vas dovede do vašeg mesta – najverovatnije ste imali posla sa Jarcem.

U znaku njenog gesla “ja dominiram” može vam se lako desiti da je sretnete kao direktora fabrike u kojoj ste dobili nameštenje, glavnu urednicu u izdavačkoj kući kojoj nudite vaš prvi roman ili primarijusa kojem ste se obratili radi pregleda. Ni u jednom od gornjih slučajeva nemojte brinuti – u dobrim ste rukama. Sa istom ozbiljnošću, ambicijom i istrajnošću s kojom se posvećuje svojoj karijeri, žena Jarac se posvećuje i svemu ostalom. Ne zanima je ništa što je frivolno.

Za sebe želi samo ono što zaslužuje, znači vrhunski kvalitet u svemu, a ovo se odnosi i na odevanje. S takvim premisama, paradoksalno žena Jarac uglavnom je izuzetno elegantna. Možete je sresti u jakni od tvida staroj dvadeset godina prema kojoj vaš novi sako za koji su zalegle vaše dve plate izgleda kao krpa, ili u ne baš najnovijoj maloj crnoj haljini uz koju nonšalantno nosi tašnu skuplju od nakita svih prisutnih.

Deo tela koji Jarac simbolizuje jeste kičmeni stub – otud kraljevsko držanje i često tendencija ka vrtoglavim izrezima na jako lepim ledjima.

Supruga u znaku Jarca

Njen temperament poprima odlike: sposobnost, vernost i sistematičnost. Vođenje domaćinstva za nju je zabava: ona je i kuvarica, i kućni ekonomist, domaćica i vrlo je ambiciozna u pogledu uspeha svoga muža i dece.

Međutim, i pored svega navedenog, muškarac koji je oženi, neće se baš usrećiti sa njom ukoliko joj nije puno sličan. Ono što ženi rođenoj u ovom znaku nedostaje je ženstvenost, blagost i fizički izgled Vage ili Ribe. Takođe, nedostaje joj i emocionalna plemenitost žene rođene u Ovnu ili u Lavu. Čak nije prisutna ni srčana druželjubivost žene Strelca. Umesto svega toga, ženu Jarca odlikuje ozbiljnost, integritet i robovanje svojim dužnostima.

Na mnogo načina, ovo može biti nepravedno prema ženi Jarcu. Jer ona je žena za poštovanje zbog svoje duboke lojalnosti, vernosti i postojanosti koje ona nikad ne gubi.
Žena Jarac je idealna supruga za muškarca koji je u biti praktičar, koji ne traži previše emotivnu ili duhovnu drugaricu, ali koji želi da njegov porodični život bude smiren i bez većih uzbuđenja.

NI JEDAN MUŠKARAC NA PLANETI NE MOŽE ODOLETI ČARIMA OVOG ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR 2019: PAZITE SE, MOGUĆE JE I DA ĆETE OČEKIVANJIMA I ZAMISLIMA OTIĆI PREDALEKO