in

ŽENE LJUBAVNICE U HOROSKOPU: SAMO RIBA IMA ONO ŠTO SVE ŽENE ŽELE, LAVICA VOLI DA JOJ SE ON DIVI

Žena može biti tvoj najbolji prijatelj, ljubavnica, najveći neprijatelj i najgora noćna mora. Sve zavisi kako se ponašaš prema njoj.

Pogledajte šta horoskop može reći o ženama koje se nađu u poziciji ljubavnice i šta možete očekivati od njih.

Ovan

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače ume da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna.

Jednom kad se uzbudi, ona je razbesnela tigrica koja ne može da se ukroti sve dok je ne zadovolje. Ako ne možete da se snađete, ostanite što dalje. Ona nije za amatere ili ljude slabog srca… Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra.

Mars, planeta koja podstiče senzualnost ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do poslednjeg daha. Krote se nežnošću ali i autoritetom.

Bik

Predstavnice ovog znaka plene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila veštinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmeri svoje antene ka njemu.

Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge… Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Romantična je, voli krzno pa će poželeti da vodi ljubav na krznenoj prostirci ili na bundi na podu.

Uvek će izgledati izuzetno zavodljivo. Za nju je najveće zadovoljstvo da se oseća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja (i u vidu skupih poklona, čime kvari opšti utisak jer ostavlja utisak da naplaćuje zadovoljstvo koje je pružila!).

Blizanci

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom… kao da je ceo harem u njoj jednoj, uvek gleda ispred sebe, uvek željna izazova.

Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vođenja ljubavi. Kako bi bilo divno da može da vodi ljubav na dva mesta u isto vreme!

Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da voli oba pola jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR 2019-TE: ODIČAN DAN ZA STICANJE NOVIH PRIJATELJA ILI POMIRENJE

KAKO PREPOZNATI PRAVOG: UDAJ SE ZA MUŠKARCA KOJI TI ŠALJE OVAKVE PORUKE!