in

ŽENE LJUBAVNICE U HOROSKOPU: SAMO RIBA IMA ONO ŠTO SVE ŽENE ŽELE, LAVICA VOLI DA JOJ SE ON DIVI

Vaga

Žena Vaga će sigurno osvojiti svakog muškarca već pri prvom susretu. Njeno lepo lice nemoguće je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privućiće pažnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe. I uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi.

Pošto Venera, boginja ljubavi vlada njenim znakom, ona je vešta u umetnosti ljubavi. Uživa u predigri… poželjno je da muškarac odrecituje nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta. Za nju je zavođenje umetnost, a ne fizički “napad”. Pojaviće se pred vama u providnoj haljini a svetlo iza nje će pojačati efekat. Sa njom nikada ne pokušavajte ništa na zadnjem sedištu automobila.

Ona je prefinjena dama! Nikada ne budite kao životinja. Njoj je vrlo lako da kaze “da” kada joj se priđe na pravi način. Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravite ona je umetnica u ljubavi.

Škorpija

Evo i fatalne zavodnice! Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno, od ljubavi do mržnje. Ko želi da je osvoji dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osećanja. Sigurno se neće povući.

Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva, ali je preterano posesivna i ljubomorna, što može opterećivati muškarca koji je manje strastven od nje. U ljubavi daje sve od sebe i nimalo se ne usteže da preuzme inicijativu. Za nju nema “zabranjenog voća” i njenim osećanjima vrlo je teško odupreti se.

Reč je o jednoj pravoj pravcatoj bombi satkanoj od strasti. Kako god da izgledaju, one zrače jedinstvenim i neponovljivim magnetizmom.

Strelac

Ovde je reč o veoma duhovnoj ženi, filozofu. Jednostavna je otvorena, srdačna i poverljiva. Ona važi za ženskog Don Žuana Zodijaka. Lako se prepušta čarima zdravog i komunikativnog erosa.

Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Jedini rizik koji kod nje postoji je onaj od preterivanja; njeno prepuštanje strastima je toliko jako, da se može učiniti prosto nezaustavljivo. Bilo bi dobro da upražnjava spiritualnu praksu, kako bi transformisala i kanalisala veliki odliv emotivne energije.

Žena Strelac igra na urođenu sklonost zavođenja. Ona osvaja svojom iskrenošću i neposrednošću kao nevina devojčica koja iz puke znatiželje ulazi u zabranjenu zonu. Širom otvorenih očiju i pogledom punim želje za novim avanturama, ona hrli ka ispunjenju svojih snova.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR 2019-TE: ODIČAN DAN ZA STICANJE NOVIH PRIJATELJA ILI POMIRENJE

KAKO PREPOZNATI PRAVOG: UDAJ SE ZA MUŠKARCA KOJI TI ŠALJE OVAKVE PORUKE!