in

Žene u horoskopu: BIK – Emotivno stabilna, odlučna, pouzdana i oslonac svim ljudima kojima zatreba njena pomoć

U bilo kom poslu kojim se bavi, žena bik je uvek i bez izuzetka vrlo odlučna, oštroumna i nikada nije sklona da se povlači i da odustaje, pa čak i kada se dogodi da napravi greški, u stanju je da „krene iz početka“ i da sve popravi i ispravi ma koliko joj vremena za to bilo potrebno.

Iako žene u znaku bika deluju veoma proračunato i „tačno“, one su i u poslovnom aspektu vrlo maštovite i kreativne i ne stide se da u svoje ideje i planove unesu i dozu nove i često inventivne stvaralačke energije i intuitivnosti, kao i da se prepuste logici ili emocijama koje ih često odvedu do najboljeg rezultata.

Žene u zodijačkom znaku bika, nemaju strah da brane svoje stavove i ideje, i uvek su spremne da se suprotstave autoritetima ili pak poslovnim saradnicima, ukoliko u nešto iskreno i jako veruju, pa se mogu pohvaliti hrabrošću i čak i jednom dozom drskosti u odbrani svojih ideala i motiva.

Odnos žena rođenih u znaku bika prema novcu – žena bik je veliki konformista, hedonista i materijalista, pa joj je novac veoma važna stavka u životu i ona se nikada ne stidi da otvoreno pokaže da voli bogatstvo, luksuz i uživanje.

Žena bik nije avanturista i nije sklona da rizikuje i da „izlazi“ iz uobičajenih okvira i standarda, pa novac retko troši na putovanja ili neke nesigurne investicije, i radije ulaže u antikne komade nameštaja, nekretnine, skupe komade nakita ili u unikatne haljine, torbe ilicipele.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku bika su – glumica; pevačica; modni dizajner; balerina; naučnica; lekar; psihijatar; bankar; menadžer; socijalni radnik; finansijski savetnik.

Žena rođena u znaku bika – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Žene u znaku bika su veoma često sklone da preteruju u hrani ili piću, pa nije retkost da su sklone gojaznosti i problemima sa holesterolom i diabetesom.

Pored toga, žene u znaku bika ne tako retko pate od problema sa vratnom kičmom, imaju skolonosti ka srčenim tegobama, obolevaju od digestivnih poremećaja ili pak podležu čestim genito – urinarnim infekcijama.

Nije retkost da ženske osobe rođene u znaku bika budu veoma podložne stresu i nervozi, pa da upravo iz tog razloga pate od brojnih psihosomatskih oboljenja odnosno da organske bolesti imaju psihogenu pozadinu kao uzrok.

Poznate žene rođene u znaku bika

Neke od najpoznatijih žena koje su se ostvarile u raznim profesijama a rođene su u znaku bika su:

Umetnost – Šarlot Bronte (književnica); Desanka Maksimović (pesnikinja); Olja Ivanjicki (slikarka); Verica Rakočević (modna kreatorka; dizajner).

Javne ličnosti – Odri Hepbern (glumica); Barbra Džoun Strejsend (glumica i pevačica); Mišel Fajfer (glumica); Šer (pevačica); Anuk Eme (glumica); Dženet Džekson (pevačica); Bjanka Džeger (glumica; bivša žena Mika Džegera); Debra Vinger (glumica); Alison Istvud (glumica; ćerka Klinta Istvuda); Džesika Lang (glumica); En Margaret (glumica); Penelope Kruz (glumica); Rene Zelveger (glumica), Marija Karan (glumica); Seka Aleksić (pevačica); Sofija Kopola (rediteljka); Mirej Dark (francuska glumica); Kejt Blanšet (glumica); Uma Turman (glumica); Džesika Alba (glumica); Megan Foks (glumica).

Žene u horoskopu: OVAN – Saosećajna, plemenita, uporna ali nije sklona da se vezuje za jednog muškarca

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu