in

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Ukoliko se u ranoj mladosti zaljube, žene blizanci su sklone da u brak uđu kao veoma mlade i nezrele osobe, pa se zbog svoje stalne potrebe za „pokretom“, kao i zbog karakterne nestalnosti i stalnog nezadovoljstva razvode i više puta, jer im partneri obično ne mogu zadovoljiti baš svaki njihov kapric ili pak svaku životnu želju i potrebu koju imaju.

Zahvaljujući svojoj vrsnoj inteligenciji, ali i sklonosti da bude veoma manipulativna i lukava, žena blizanac od svojih emotivnih partnera uspeva da dobije sve što poželi, a da im za uzvrat najčešće ne pruže ništa osim vernosti i odanosti koja joj je usađena kao moralna struktura u vaspitanju koje nosi iz svoje porodice.

U svojoj dubokoj suštini, žene blizanci su veoma zatvorene i stidljive osobe, koje su u stalnom strahu od pokazivanja iskrenih emocija, jer se potajno boje odbacivanja pa sebe štite maskom proračunatih zavodnica, i nikako ne pokazuju otvoreno šta misle ili osećaju prema osobama suprotnog pola.

Žene u znaku blizanaca, veoma su sklone da pokazuju nadmoć i da kontrolišu svoje emotivne partnere, tako da mogu da budu veoma ljubomorne i posesivne i da stalno traže dokaze iskrene odanosti, vernosti i pažnje.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku blizanaca?

Žene u znaku blizanaca uvek traže emotivne partnere koji im mogu biti oslonac u životu, i obezbediti im svaki vid sigurnosti i bezrezervne podrške.

Sa druge strane, muški partneri koje biraju žene ovog znaka zodijaka, moraju da im u svakom smislu te reči imponuju, bilo svojom pojavom, intelekotom, materijalnim statusom ili šarmom, jer je veoma bitno da se u svakom društvu žene blizanci istaknu kao najbolje, najuspešnije i najpametnije u svojim životnim izborima.

Žene ovog znaka ne vole dosadne, nezanimljive i sujetne partnere koji nisu spremni na zabave, avanture i koji su neduhoviti i „kruti“ u shvatanjima, ali su ne tako retko zarad nekih viših ciljeva spremne da se prilagode i da istrpe neke osobine koje im nikako ne prijaju i ne odgovaraju kod izabranih partnera.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku blizanaca su – žene u znaku blizanaca najbolje se u emotivnom smislu „slažu“ sa onim muškarcima koji su rođeni u astralnom znaku strelca; lava ili ovna.

Takođe, žene ovog znaka zodijaka mogu biti „kompatibilne“ i sa muškim blizancima, kao i sa onim muškarcima koji su u horoskopu vaga ili vodolija.

Žene u horoskopu: BIK – Emotivno stabilna, odlučna, pouzdana i oslonac svim ljudima kojima zatreba njena pomoć

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav