in

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Žena blizanac se nikako ne slaže sa muškim jarčevima, devicama ili ribama, i sa njima po pravilu pored fizičke privlačnosti i kratkotrajnih avantura zbog različitosti u karakteru ne može da ostvari nikakvu dublju emotivnu povezanost ili pak bračnu zajednicu.

Žena rođena u znaku blizanaca kao prijatelj

Iako je po svojoj prirodi žena u znaku blizanaca najčešće veoma nezavisna i neuhvatljiva, uvek je zbog svog šarma, duhovitosti i „zabavnosti“, okružena mnoštvom bliskih poznanika i prijatelja, ali je prama svakom od njih vrlo nepoverljiva i u suštini prikriveno distancirana i zatvorena.

Naime, žena ovog znaka zodijaka, spremna je da svakoga sasluša, da svakome pomogne i da se sa svakim našali, provede ili zabavi, međutim svoje pravo lice i osećanja veoma je retko spremna da otkrije čak i onim osobama koje su joj više puta pokazale i ukazale poverenje i odanost.

Za svoje prijatelje, žena ovog znaka horoskopa po pravilu bira samo one osobe koje imaju slična interesovanja, koje dele njene poglede na svet i koje nisu sklone da budu suviše „uštogljene“ i ozbiljne u svakodnevnom shvatanju života i stvari koje ih okružuju.

Osobe koje žele da se sprijatelje sa ženama u znaku blizanaca, treba da budu otvorene, iskrene i komunikativne, kao i da budu spremne da osobu u znaku blizanca nikada neće biti u stanju da sasvim dobro shvate i upoznaju, te treba da budu u stanju da se druže sa nekim ko će im uvek biti enigma, ko će se skrivati iza tajanstvenog osmeha ali ko će uvek biti tu da im pomogne i da ih posavetuje od srca.

U porodičnim odnosima, žene ovog znaka zodijaka veoma su privržene i vezane su kako za svoje roditelje, tako i za braću ili sestre, iako veoma često teže da se što ranije osamostale i postanu „svoji ljudi“, kako bi imale mogućnost da svojoj porodici uvek budu od pomoći, a nikako na teretu ili da budu predmet izdržavanja do kasnih godina života.

Kada se žena u znaku blizanaca ostvari u ulozi majke, prema svojoj deci je veoma osetljiva, i u stanju je da im ispunjava sve želje, ali isto tako je sposobna da im pokaže „čvrstu ruku“ i da ih odlično vaspita, kao i da ih izvede na pravi put kao dobre i kvalitetne ljude.

Kao supruga, žena ovog znaka je odana i verna, ali se nikako neće zadovoljiti ulogom domaćice i majke, već će uvek težiti ka tome da ostvari svoju karijeru, kao i da postigne sopstvene uspehe i da kako sebi tako i svima drugima dokaže da je sposobna da balansira između više različitih i posve suprotnih životnih aspekata, kao i da na svakom polju ostvari zacrtani cilj.

Kakva je žena rođena u znaku blizanaca na poslovnom aspektu

Žena blizanac je na poslovnom polju uvek veoma odgovorna, marljiva i profesionalna, posebno ukoliko se bavi zanimanjem na kome može da se dokaže i da pokaže sve svoje brojne i odlične profesionalne kvalitete.

U svakom poslu koga se „prihvati“, žena ovog znaka zodijaka spremna je da se nametne, da istražuje da marljivo i precizno razrađuje planove i ideje i da prikuplja neophodne informacije i da unapređuje svoja znanja, ali ima i čestu težnju da iskorišćava druge ljude oko sebe kao i da bude veoma naredbodavna, da šefuje i da se postavlja zahtevno i autoritativno.

Žene u horoskopu: BIK – Emotivno stabilna, odlučna, pouzdana i oslonac svim ljudima kojima zatreba njena pomoć

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav