in

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive

Od emotivnog partnera žena ovog znaka zodijaka pre svega očekuje tačnost, odlučnost, zrelost u razmišljanju, posvećenost i ljubav, kao i vernost i odanost u svakom smislu te reči.

Sama po sebi, muškarcima žena rođena u znaku device može da bude veoma „nejasna“ i da ih vrlo često „preplaši“ svojom stalnom potrebom da ih preispituje i kritikuje, da im uvek pronalazi najsitnije nedostatke, da očekuje da sve bude „kako je ona zamislila“, ili da ih „požuruje“ u osnivanju porodice kada shvati da su „idealni“ jedno za drugo.

Žena devica je do izvesne mere i veoma nestrpljiva i neodlučna osoba, u dubokoj suštini svoga bića spremna na beskrajnu ljubav, strast i emocije, dok se sa druge strane neprestano preispituje u svojim odlukama, i sklona je da se često „pokoleba“ kada se dovede u pitanje ispravnost i kvalitet njenog izbora.

Za žene u znaku device se može reći da su kao bračni partneri veoma privržene i posvećene osobe, odlične su u organizovanju kućnih poslova i obaveza, ali daleko su od toga da se lako zadovolje samo ulogom supruge, majke i domaćice.

Ako se ženama u znaku device na bilo koji način ograniči individualnost i lična sloboda, nije retkost da sva svoja potisnuta unutrašnja nezadovoljstva iskaže kroz bes, ljutnju, svađe ili suze.

U svemu što radi i čemu je iskreno posvećena, pa tako i u odnosima sa emotivnim partnerima, žena ovog znaka zodijaka je krajnje pedantna, marljiva i precizna, pa iako se ne može reći da je kao osoba proračunata i „hladna“, žena devica po pravilu ima „u glavi“ već analiziran i „ucrtan“ svaki sledeći korak i postupak.

Iako će žena devica svojim emotivnim partnerima iskrene emocije i strastvenost uvek pokazati na veoma suptilan i rafiniran način, po pravilu je žena ovog znaka svoj plan osvajanja veoma dobro „razradila“ i samo je čakala da muškarac koga je već „hipnotisala“ svojom pojavom i kvalitetima, napravi „prvi“ korak.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku device su – pre svega muške osobe koje su rođene u kompatibilnim „zemljanim“ znacima jarca ili bika, ali se žene u znaku device odlično slažu i sa emotivnim partnerima koji su zodijački znak škorpije; blizanaca ili raka.

U emotivnim vezama ženama u znaku device uvek će pažnju privući muškarci u znaku ovna ili lava, ali zbog svoje tvrdoglavosti i potrebe za nametanjem sopstvene „volje“ drugima, žene u znaku device najčešće sa njima ne uspevaju da ostvare dugotrajne veze ili brak.

Žena rođena u znaku device kao prijatelj

Žena rođena u znaku device, u prijateljstvu je uvek lojalna, iskrena i pouzdana osoba, koja je vrlo spremna na svaki vid požrtvovanosti i pomoći kada se za to ukaže potreba ili pak kada iskrsne neka „teška“ životna situacija za njene bliske prijatelje.

Kada pronađe prave prijatelje, žena rođena u ovom znaku zodijaka uvek je spremna da im pokaže „najbolju“ verziju sebe, ali ipak njena prirodna sklonost da druge analizira i kritikuje često može biti loše i pogrešno shvaćena i oterati od nje osobe do kojih joj je stalo.

Žena devica nije sujetna niti ohola, i svoje iskrene kritike drugima nikada ne upučuje da bi ih na bilo koji način obezvredila ili povredila, već kako bi ukazala na ono što joj se čini kao samo sitni „nedostatak“ bez kojga bi neka njena bliska osoba bila „sasvim savršena“.

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Žene u horoskopu: VAGA – Sklop suprotnosti koji daje savršenu ženu, majku, prijateljicu i poslovnu saradnicu