in

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive

Sa druge strane, iako veoma retko žene device u međuljudskim odnosima i pravim prijateljstvima umeju da se potpuno „otvore“ i da pokažu sve svoje slabosti i strahove, a da često takvo njihovo ponašanje bude pogrešno protumačeno kao potreba za samosažaljenjem ili pak potajna želja da sebe stave u „prvi plan“ i da budu u centru pažnje.

Žene device ne tako retko ostvaruju i prijateljstva sa muškarcima, koji se u njih na kraju veoma lako i beznadežno zaljube, pa kada im na pravi način ne bude uzvraćeno u stanju su da pate i da lako „izađu“ iz prijateljstva sa ženama ovog znaka, a da one same često ne shvataju „gde su tačno pogrešile“.

Kod svojih ženskih prijateljica i drugarica, žene koje su rođene u znaku device, vrlo često zbog svoje skladne spoljne i unutrašnje lepote, lepih manira, otmenog stava i držanja, kao i zbog uvek prefinjenog i damskog ponašanja, mogu izazvati dozu zavisti i sujete, jer su ne tako retko upravo žene device te koje „pokupe“ svu pažnju i koje svima prve „zapadnu za oko“.

Kakva je žena rođena u znaku device na poslovnom aspektu?

Na poslovnom polju žene u znaku device su uvek veoma sposobne, vredne, marljive i po pravilu imaju inteligentan i racionalan pristup svakom problemu ili poslovnom cilju.

Sklonost da veoma pažljivo i ciljano analiziraju i „raščlane“ svaki poslovni predlog ili plan, čini osobe ovog znaka zodijaka veoma organizovanim, metodičnim i perfekcionizmnu uvek sklonim ženama.

U postizanju poslovnih ciljeva i rezultata, žene u znaku device su vrlo spretne i spremne da ulože maksimalno znanje i trud, ali nikada neće biti toliko sujetne da ne priznaju kada pogreše ili pak da slažu kada u nešto nisu dovoljno sigurne ili „potkovane“ teorijskim znanjem.

U svaki posao kojim se bave, žene u znaku device dodaju dozu naučnog razmišljanja, bazičnih matematičkih proračuna ali i maštovitost i kreativnost koja je neophodna kako bi se planovi lakše i brže ostvarili.

Odnos žena rođenih u znaku device prema novcu – žene u znaku device su po svojoj prirodi veoma sklone minimalizmu i skromnosti, pa tako i na svoj novac „gledaju“ vrlo racionalno i uvek su radije spremne da ga potroše na druge nego na sebe, ili da „usreće“ nekog kome je novac više potreban u datom momentu.

Žene ovog znaka nikako nisu materijalisti i škrtice, već su naprotiv uvek veliki humanisti i vrlo su saosećajne prema svim vrstama nepravde kao i prema„životnim jadima“ i teškoćama sa kojima se njihovi bliski ljudi ili pak potpuno nepoznate osobe suočavaju.

Nije nikakva tajna i nepoznanica da ženske predstavnice zodijačkog znaka device, uživaju da uvek budu besprekorno uredne i doterane, obučene sa merom i ukusom ali u skupu garderobu ili pak u unikatne ili „dizejnerske“ komade.

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Žene u horoskopu: VAGA – Sklop suprotnosti koji daje savršenu ženu, majku, prijateljicu i poslovnu saradnicu