in

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti

Nije retkost da se žene jarčevi, koje su veliki tradicionalisti po svojoj prirodi, udaju za partnere samo da bi ispunile dužnosti koje im sredina i pravila vremena u kome žive nameću, a da u braku ostanu potpuno „emotivno prazne“ i da svog partnera uopšte ne vole već da ga samo duboko poštuju.

Vernost i odanost kod emotivnih partnera, osobine su koje žene u znaku jarca podrazumevaju, a na njih uzvraćaju uvek istom merom i spremne su da se „otvore“ tek onda kada su potpuno sigurne u partnerovu ljubav i podršku.

Žene jarčevi su vrlo sklone da se zaljube u svoje kolege ili dugogodišnje prijatelje, ali nikada neće izjavama ljubavi ugroziti ono za šta smatraju da nema nikakvog izgleda da uspe kao veza ili bračna zajednica.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku jarca su – osobe rođene u znaku raka; riba ili škorpije, predstavljaju odličnu i vrlo stabilnu kombinaciju sa ženama koje su rođene u horoskopskom znaku jarca.

Takođe, izvesnu dozu emotivne povezanosti, ali bez izgleda za ostvarivanje bračne zajednice ili neke ozbiljnije veze, žene u znaku jarca mogu ostvariti sa muškarcima koji su rođeni u znaku device i bika (a koji kao i sam znak jarca, pripadaju istom elementu „zemlje“, pa stoga imaju jednu dozu izražene kompatibilnosti).

Ženu u znaku jarca, najčešće mogu duboko izneveriti i emotivno potpuno „isprazniti“, muškarci u znaku blizanaca; ovna ili vage, pa je poželjno da žene jarčevi sa osobama ovih pomenutih zodijačkih znakova, ne započinju nikakve ozbiljne veze ili pak da sa njima teže da „izgrade porodično gnezdo“.

Žena rođena u znaku jarca kao prijatelj

Retko koji znak zodijaka je toliko odan, požrtvovan i veran u prijateljstvu kao jarac, a žene ovog horoskopskog znaka su posebno spremne da budu nesebične, i da svojim prijateljima poklone „celu sebe“ i da im pomognu u svakoj situaciji ili životnoj nevolji u kojoj se nađu.

Žene u znaku jarca su poznate kao osobe koje uvek misle pre svega na dobrobit svoje porodice i bliskih prijatelja, i često se u „pažljivosti“ prema drugima izgube i zaborave na sebe.

Kada nađu prava prijateljstva, čuvaju ih za ceo život i trude se da uvek budu dostupne za razgovor i da svoje bliske osobe iskreno podrže i posavetuju. Međutim, žene u znaku jarca često imaju potrebu da budu suviše otvorene prema osobama do kojih im je stalo, jer su im pretvornost i licemerstvo potpuno strani, pa u toj svojoj želji da pomognu i daju iskren savet, nesvesno budu previše grube i nemaju razumevanja za greške koje njihovi prijatelji naprave.

Izdaju i nelojalnost, žene u znaku jarca ne umeju da oproste, i može se reći da su velika „zlopamtila“ posebno onda kada neko „prokocka“ njihovo poverenje ili olako shvati požrtvovanost koju uvek i bez zadrške poklanjaju.

Kada ih bliski prijatelji ostave, žene jarčevi to u suštini uvek vrlo teško podnose, ali će uprkos patnji i bolu koje osećaju, ostati dosledne sebi i takve osobe će zauvek izbrisati iz svog života.

U detinjstvu su žene u znaku jarca vrlo vezane za svoje majke, koje su im glavni uzor i podrška u odrastanju; međutim u kasnijem životnom dobu kada postanu samostalne ili osnuju svoju porodicu, često imaju sukobe sa svojim roditeljima jer smatraju da im se suviše upliću u život i da im nameću sopstvena shvatanja.

Kakva je žena rođena u znaku jarca na poslovnom aspektu

Žena u znaku jarca je na poslu vrlo sigurna u sebe, postupa veoma racionalno u svakoj situaciji i sklona je da uloži veliki napor i trud kako bi ostvarila svoje ciljeve i poslovni uspeh.

Žena rođena u ovom znaku zodijaka, vrlo je inteligentna i obrazovana i voli da se njena mišljenja i ideje vrednuju, i teži da stalno napreduje i da bude lider u svom poslu.

Kada ima neko svoje mišljenje ili plan za postizanje uspeha, nije spremna da prihvati promene niti tuđe sugestije i ideje, pa se može smatrati da žena jarac nije najbolji timski igrač, iako je prema svojim saradnicima vrlo korektna i ceni njihova zalaganja za realizaciju cilja.

Međutim na poslovnom aspektu, žena jarac ume da pokaže i dozu individualizma i sujete i svako „uplitanje“ sa strane, u stanju je da shvati kao napad na njenu ličnost i poslovne sposobnosti, pa je često spremna da takve poslovne partnere ili saradnike lako i brzo zameni osobama koje su spremne na poslušnost, i koje će bezuslovno poštovati njena pravila.

Žene u horoskopu: STRELAC – Jednostavne, fantastične, jedinstvene i neponovljive

Žene u horoskopu: VODOLIJA – Samostalna, nezavisna, uvek iskrena i često pogrešno shvaćena