in

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Ženske osobe koje su rođene u razdoblju između 23. jula i 22. avgusta, pripadaju horoskopskom znaku Lav (Leo), koji je peti znak zodijaka, sa elementom u „vatri“ i vladarem u Suncu.

Žena rođena u horoskopskom znaku lava – opšte osobine

Malo je reči kojima se može opisati „savršenstvo“ i vrline u karakteru ženskih lavova, pa tako i sami profesionalni astrolozi ovaj znak smatraju najboljim predstavnikom ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti.

Sunce kao vladajuća planeta znaka Lava, ženama koje su rođene u sazvežđu pete „astrološke kuće“, donosi optimizam, „blistavost“ u pojavi i unutrašnji spokoj, mir i sigurnost u sebe.

Žene „lavice“ su veoma fizički lepe, atraktivne su spoljašnje pojave, samosvesne su i sigurne u sebe, sa otmenim stavom, lepim manirima i „držanjem“ koje dolikuje pravim damama, visoko su obrazovane i uvek „informisane“, pa nije ni čudno što njihova „opšta pojava“magnetski privlači pripadnike suprotnog pola.

Ženske osobe rođene u znaku lava, uvek su u svakom društvu najistaknutije i „najsjajnije“, jer pored sigurnosti u svoju spoljašnjost i u unutrašnje karakterne vrline, poseduju i smisao za šalu, imaju dozu „teatralnosti“ u pojavi, uvek su raspoložene, nasmejane i veoma su komunikativne.

Karakterna osobina žena koje su rođene u zodijačkom znaku lava, a koja često ostavlja dosta prostora za „polemiku“, jeste potpuno odsustvo kompleksa „više vrednost“ uprkos svesti o svojoj nadmoći koju ima u međuljudskim odnosima, a zbog svojih izvanrednih kvaliteta i brojnih vrlina u crtama ličnosti.

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive