in

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Žena lav, sve svoje prijatelje i drage osobe, uvek tretira kao „sebi ravne“, ponaša se veoma prostodušno i saosećajno, uvek je spremna da bude požrtvovana i velikodušna i nikada neće dopustiti sebi da se u njenoj blizini neko oseća kao manje „bitan“ ili „slabiji“.

Osobina koju žene ovog znaka nikako ne vole u međuljudskim interakcijama bilo koje vrste, jeste površnost, nekultura, laganje, pretvornost i laskanje, pa vrlo često takve osobe žene u znaku lava umeju da vrlo svesno ponize i ismeju pred drugim ljudima, kako bi ih „naučile lekciju“, a ne iz podlosti ili pak iz bilo kakvih „zlih“ namera.

Karakterne osobine i temperament žena rođenih u znaku lava

Ženske osobe rođene u znaku lava, karakterno su veoma sposobne, nezavisne, samostalne i samosvesne, i same sebi predstavljaju najbolji oslonac u životu jer ne vole da budu potčinjene ili da u bilo kom smislu budu „slabije“ u odnosu na druge ljude a posebno u odnosu na muški pol.

Mudrost, inteligencija, obrazovanje i istrajnost, karakteristike su koje žene „lavice“ uvek stavljaju u „prvi plan“, i koje im omogućavaju da postanu veoma ostvarene i uspešne u profesiji kojom odluče da se bave.

Ženske predstavnice ovog znaka zodijaka su veoma poštene i uvek su otvorene u odnosima sa svim drugim ljudima, i upravo iz tog razloga nikada se ne skrivaju iza „lažnih“ reči ili namera, već uvek direktno i bez ustručavanja ispoljavaju svoje emocije, želje, planove i potrebe.

U svom „javnom nastupu“, žene u znaku lava poseduju dozu otmenosti i dostojanstva, ali nekada i veoma zabavne „teatralnosti“ u pojavi, naglašenim manirima, usiljenom smehu i preteranom korišćenju svog obrazovanja i sveopšteg znanja. Žena lav, takvim svojim ponašanjem pokazuje svoju „plavu“ astrološku krv i nešto „aristokratsko“ i „kraljevsko“ u svom duhu, što ne ume da sakrije ili pak veoma svesno želi da pred drugima istakne.

Žena „lavica“ nije po svojoj osnovnoj prirodi ni ohola, ni sujetna, niti u bilo kojoj meri samoživa ili sebična sve dok je neko ne izneveri, ili pak na bilo koji način izmanipuliše njeno poverenje ili emocije, kada vrlo često može imati veoma nekarakteristične i nekontrolisane „nalete“ razornog besa, ljutnje, nervoze i arogantnog ponašanja koje je „začinjeno“ nizom uvreda, psovki i drugih afektivnih „manifestacija“.

Kada pomenuta „oluja“ prođe, žena lav se obično postidi svoje sopstvene reakcije, i svoj bes usmerava na samu sebe jer nije umela i uspela da se bolje kontroliše i da izbegne ponižavanje svoje ličnosti neodgovarajućim ponašanjem ili postupcima.

U ispoljavanju svojih emocija, žena rođena u znaku lava veoma je iskrena i nije stidljiva ili povučena, iako veoma ceni i voli odmerenost u ponašanju i reagovanju, pa se za nju nikako ne može reći da je napadna ili pak suviše provokativna i nesmotrena.

Kada su u pitanju bliske osobe koje žena u znaku lava voli i poštuje, uvek je spremna na veliku ljubaznost, nesebičnu darežljivost, iskren savet ili bezrezervnu pomoć u materijalnom ili nekom drugom smislu.

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive