in

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Veoma često se dešava da muškarci koji za partnerke imaju žene rođene uznaku lava „zaborave“ koliko snažne i ponosne osobe imaju pored sebe, i po pravilu ostanu „potpuno zatečeni“ kada inače ljupka i otmena dama kakva je žena lav, pokaže svoje odbrambene sposobnosti i snagu da se ravnopravno suoči i nosi sa svim problemima kao i njena „jača“ polovina.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku lava?

Žena rođena u znaku lava, kod muškaraca veoma ceni osobine koje i sama poseduje, pa upravo takve osobe svesno i bira za svoje životne saputnike, i nije spremna da trpi dvolične, slabe i „plitke“ muškarce koji osim praznih reši ili lepe spoljašnjost nemaju ništa drugo da joj „ponude“.

Iskrenost i poštovanje prema ženama uopšte, i tretiranje ženskih lavica kao ravnopravnih a ne kao „slabijeg“ pola, nešto je što se kod odabranih muških partnera podrazumeva, i iako se ne može reći da su po svojoj prirodi i ubeđenju žene ovog znaka feministkinje, veoma su svesne svojih kvaliteta i prava, i spremne su da ih sa žustrinom i odlučnošću „brane“ ukoliko se za to ukaže potreba.

U emotivnoj vezi, žena lav želi da ima puno pravo na svoje odluke, na sopstvenu individualnost i ličnu slobodu, i nikako ne trpi partnere koji joj nameću svoje stavove ili je na bilo koji način ograničavaju i „guše“. Iz takve veze ili braka, žena lav će veoma lako i brzo da „umakne“, jer ukoliko nije srećna i zadovoljna, ona se nikako neće pretvarati i trpeti već će ostati uvek dosledna sebi i iskreno reći partneru šta joj smeta i čime je nezadovoljna, pa ako on svoje ponašanje ne pokuša da promeni, izgubiće svoju savršenu ženu i saputnicu, za kojom će svesno ili nesvesno veoma dugo da pati i čezne.

Ni jedan muški predstavnik zodijaka, nije „imun“ na kompletnost pojave žena „lavica“ i veoma često se dešava da se muškarci veoma lako „beznadežno“ zaljube i da iskreno i vrlo dugo pate zbog neuzvraćene ljubavi, jer žene u znaku lava nikada ne ulaze u emotivne veze iz koristi ili da ne bi „ostarile same“, već se uvek vode iskrenim emocijama i željom da budu srećne i ispunjene.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku lava su – ženama koje su rođene u horoskopskom znaku lava, najkompatibilniji su muški predstavnici znaka vage; strelca ili blizanaca.

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive