in

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti

Sa druge strane, veoma skladan brak žene u znaku lava mogu da ostvare sa muškarcima istog zodijačkog znaka, kojima često nadomešćuju nedostatke i zajedno čine pravu kombinaciju koja traje „do kraja života“.

Žena rođena u znaku lava kao prijatelj

Ljubazna, velikodušna i saosećajna žena u znaku lava uvek je okružena velikim brojem prijatelja i poznanika, koji joj se vrlo često neskriveno i otvoreno dive i koji je u pravom smislu te reči obožavaju zbog svih kvaliteta koje kao ličnost poseduje.

Žena lav je, kako je već više puta i istaknuto, uvek spremna na pomoć i požrtvovanost, a za uzvrat od svojih bliskih ljudi najčešće ne očekuje nikakve kontrausluge niti hvalospeve, već samo iskrenost i pravu vernost u svakom trenutku, jer iako je veoma sigurna i samosvesna, ženi ovog znaka dodatno imponuje da uvek ima pored sebe „nekoga od poverenja“.

U prijateljske odnose žena u znaku lava ne ulazi iz interesa ili zbog bilo kakve druge vrste koristi jer je po pravilu veoma ostvarena i uspešna, pa je najčešće ona ta koja služi kao oalonac ili „rame za plakanje“, dok se sama nikada ne žali niti jadikuje ukoliko je iz nekog razloga povređena.

Sa druge strane, iako u svojoj suštini nije sujetna, žena rođena u znaku lava veoma ceni kada joj bliski prijatelji upute neki kompliment ili iskrenu zahvalnost za „dobro delo“, a potajno i nekada sasvim nesvesno žena ovog znaka „očekuje“ i divljenje i obožavanje njene ličnosti i njenih vrlih osobina.

Kakva je žena rođena u znaku lava na poslovnom aspektu?

U poslovnom aspektu, ženske osobe rođene u znaku lava su veoma uspešne i ostvarene, najčešće se nalaze na nekim liderskim pozicijama ili rade poslove koji su u bliskoj vezi sa pomaganjem ljudima ili zaštitom životne sredine.

Žene „lavice“, svakom poslu pristupaju vrlo profesionalno i predano, i vrlo retko se događa da u svoje poslovne planove mešaju emocije ili maštu, a mnogo je češći slučaj da se vode intelektom, znanjem, racionalnošću i analitičkim pristupanjem u postizanju željenog cilja.

Za razliku od muških predstavnika rođenih u znaku lava, žene iste „astrološke kuće“ zodijaka vrlo su kreativne i nisu im strani ni poslovi iz domena umetnosti, kulture, mode ili štampanih ili elektronskih medija i komunikacije.

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive