in

Žene u horoskopu: OVAN – Saosećajna, plemenita, uporna ali nije sklona da se vezuje za jednog muškarca

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku ovna su – žena u znaku ovna, ne može da radi bilo koji posao, jer ako nije ispunjena i srećna u onome čime se bavi, postaje veoma lenja i neodgovorna, i ima sklonost da odustaje i da se povlači iz projekata i planova.

Kako je veoma oštroumna, ali i vredna, disciplinovana i marljiva, žena u znaku ovna se odlično snalazi pre svega u poslovima kao što su: arhitekta; sudija; advokat; nastavnik; menadžer; učitelj; ekonomista; lekar; psiholog; psihijatar; arheolog; naučnik i istraživač.

Međutim, žene u znaku ovna veoma su kreativne i maštovite, pa im nisu strani ni uspesi u profesijama kakve su književnost; slikarstvo, gluma; muzika; novinarstvo, fotografija i mediji u širem smislu te reči.

Žene ovnovi nikako nisu dobre u poslovima iz oblasti diplomatije i politika, jer su veoma poštene i nemaju sposobnost da ulepšavaju stvarnost ili da taktično pristupaju problemima, već su vrlo često žustre i brzoplete pa su sklone afektivnom ponašanju, nestrpljivosti, ljutnji ili besu.

Žena rođena u znaku ovna – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Žena ovan je vrlo često sklona povredama i problemima sa kostima, kičmenim stubom i velikim zglobovima (kuk; koleno; rame).

Takođe, nije retkost da u kasnijim godinama žene ovog znaka zodijaka imaju problema sa čulom vida ili sluha, kao i da pate od poremećaja raspoloženja, da imaju nesanicu i nervozu, ili pak da pate od čestih i jakih migrenoznih glavobolja.

Nije retkost da takođe u poznim godinama, žene ovog znaka zodijaka imaju probleme koji su vezani za reproduktivne organe, kao i da budu sklone gojaznosti i porastu nivoa masnoće u krvi.

Poznate žene rođene u znaku ovna

Žene u kardinalnom horoskopskom znaku ovna koje su značajne uspehe postigle u različitim profesijama i koje su se istakle svojim znanjem i obrazovanjem, kao i talentom i lepotom su:

Umetnost – Areta Frenklin (američka soul pevačica); Monserat Kabalje (operska pevačica); Erika Džong (pisac); Vivijen Vestvud (modna dizajnerka); Beta Vukanović (slikarka).

Javne ličnosti – Selin Dion (pevačica); Beti Dejvis (glumica); Sara Džesika Parker (glumica); Maraja Keri (pevačica); Ema Tompson (glumica); Lena Olin (glumica); Keri Rasel (glumica); Jasmin Gauri (manekenka); Riz Vinterspun (glumica); Doris Dej (glumica i pevačica); Patriša Arket (glumica); Dženifer Grej (glumica); Dajana Ros (pevačica); Liza Stensfild (pevačica); Kira Najtli (glumica); Marija Šnajder (glumica); Kler Dejns (glumica); Ema Votson (glumica); Ešli Džad (glumica); Jelica Sretenović (glumica); Doris Dragović (pevačica); Mili Avital (glumica); Margita Magi Stefanović (muzičarka; članica kultne rok grupe „EKV“).

NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. JANUARA 2023: Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji ili ćete ostati sami

Žene u horoskopu: BIK – Emotivno stabilna, odlučna, pouzdana i oslonac svim ljudima kojima zatreba njena pomoć