in

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

U pokušajima da svima budu na usluzi i da svakome bezrezervno pomognu i budu podrška, žene u znaku raka vrlo često zanemaruju svoje potrebe i troše svoje vreme, i vrlo su nesvesne da nisu u stanju da reše svačiji životni problem ili muku.

Kada se u nastojanjima da budu humane i požrtvovane prema svima, žene u znaku raka u potpunosti „izgube“, vraćanje u surovu realnost i „otrežnjenje“ su nekada veoma teški, jer je vrlo naporno sve početi iz početka.

Žena rođena u znaku raka je veoma romantična, verna, privržena i odana kao emotivna partnerka, a u vezama ili braku najvažniji su joj uzajamna ljubav i poštovanje, kao i lična individualnost i sopstvena sloboda koju teži da sačuva.

Vrline žena rođenih u znaku raka su – otmenost; manirizam; prefinjenost; duhovitost; lepota; emotivnost; strastvenost; pažljivost; saosećajnost; plemenitost; energičnost; prodornost; krhkost; istrajnost; skromnost; humanost; požrtvovanost; vernost; odanost; religioznost; poštovanje starijih od sebe; ljubaznost; tolerantnost; sklonost idealizmu.

Mane žena rođenih u znaku raka su – nesigurnost; zatvorenost; neozbiljnost; egoizam; snobizam; sujetnost; lenjost; proračunatost; depresivnost; melanholičnost; pesimizam; nervoza; promenljivost raspoloženja; nepostojanost u stavovima i odlukama; odsustvo optimizma; manipulativnost; sklonost predrasudama; sklonost samoosuđivanju i samokritičnosti; sklonost ka dvoumljenju; kolebanje u donošenju odluka; praznoverje; sebičnost; tvrdoglavost.

Žena rođena u znaku raka kada se zaljubi

Ženske osobe rođene u znaku raka, u ljubavi su vrlo stidljive i povučene, i obično nisu u stanju da direktno i otvoreno pokažu svoju naklonost i emocije čak ni osobama koje im se izuzetno dopadaju i u kojima vide svoje savršene partnere ili „srodne duše“.

Žena u znaku raka, uprkos velikoj emotivnosti i prikrivenoj strastvenoj prirodi, uvek je spremna da strpljivo čeka da bude osvojena, jer joj njeni maniri i otmenost prave dame, nikako i nikada ne dozvoljavaju da ona bude ta koja osvaja ili prva „kreće u napad“.

Kada se žena ovog znaka zaljubi, sklona je da o svojim idealima previše mašta, i da se u takvim svojim mislima vrlo lako izgubi, pa da kada joj realnost ne bude „ružičasta“ kao i snovi, dođe u situaciju da bude vrlo povređena, sklona da se povuče u sebe i da tajno i dugo očajava i pati.

Iako je žena u znaku raka po svojoj prirodi veoma fizički atraktivna i privlačna je suprotnom polu, kako zbog svoje rafinisane prirode, tako i zbog doze zagonetnosti i nepredvidivosti, veoma često je u isto vreme i melanholična i nezadovoljna sobom, pa emotivnim partnerima može biti potpuna enigma, i vrlo često mogu da je protumače kao nezainteresovanu i hladnu osobu koja se samo poigrava njihovim osećanjima ili pak želi da ih u nekom smislu iskoristi ili izmanipuliše.

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti