in

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Kada žena u znaku raka radi neki posao kojim nije zadovoljna, može biti sklona da se psihički vrlo lako zamara, da izgubi fokus i da postane lenja ili nemarna u profesionalnom smislu.

Ženama ovog znaka, i u poslu je uvek bitnija emocija nego racio, i materijalna satisfakcija im nikada ne može biti opravdanje da rade neki posao koji ne vole, ili da bilo šta „rade na silu“ kako bi imale bogatstvo ili pak sebi obezbedile dobar društveni status.

Odnos žena rođenih u znaku raka prema novcu – materijalna sredstva za žene u znaku raka, predstavljaju u prvom redu rezultat postignutih uspeha i merilo napornog rada.

Žene ovog znaka zodijaka, nikako nisu materijalisti, i svoj zarađeni novac ne troše olako ili bez razmišljanja, i uvek su sklonije da ga pametno ulože ili da štede za svoju budućnost ili budućnost svoje dece.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku raka su – žene u znaku raka se najbolje pronalaze u onim profesijama u kojima mogu da budu od koristi ili pomoći drugima, pa se tako po pravilu najuspešnije bave poslovima lekara; medicinskih tehničara; advokata; socijalnih radnika; sudija; psihologa; pedagoga; gerontoloških domaćica; učitelja ili nastavnika; arhitekata; kuvara.

Takođe žene ovog znaka zodijaka ne tako retko su veoma uspešne u sferi umetnosti, zbog svoje izuzetne kreativnosti, lepote izražavanja i skrivenih talenata ka slikarstvu ili muzici i pisanju.

Žena rođena u znaku raka – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Žene u znaku raka su ne tako retko veoma lošeg i osetljivog opšteg zdravstvenog stanja, i imaju probleme sa imunitetom i stalnim stresom i nervozom koji mogu izazvati kako psihogene tako i organske tegobe.

Kako su nekada veoma usamljene a po prirodi su preosetljive i sklone da se samoanaliziraju, žene u znaku raka pate od oboljenja psihogene prirode (depresija; anksioznost; nervoza; melanholija), ili su pak sklone da često menjaju svoja raspoloženja.

Od organskih sistema kod žena u znaku raka, najosetljiviji su kardiovaskularni i respiratorni sistem, ali nije retkost da osobe ovog znaka zodijaka pate od problema sa probavom i varenjem; da obolevaju od infekcija urinarnog trakta; da imaju probleme sa endokrinim žlezdama (pre svega sa štitnom žlezdom), i da pate od oboljenja reproduktivnih organa.

Poznate žene rođene u znaku raka

Najpoznatije ženske osobe koje su rođene u horoskopskom znaku raka, a koje su izuzetne profesionalne uspehe u raznim poljima postigle kao istorijske ličnosti ili kao savremenici su:

Umetnost – Frida Kalo (meksička slikarka); Žorž Sand (književnica).

Javne ličnosti – Dajana princeza od Velsa (bivša engleska princeza i supruga princa Čarlsa; nesrećno nastradala u saobraćajnoj nezgodi); Mirjana Bobić Mojsilović (novinar); Liv Tajler (glumica); Pamela Anderson (glumica); Misi Eliot (hip – hop pevačica); Izabela Ađani (glumica); Đina Lolobriđida (glumica); Brigit Nilsen (glumica); Žizel Bundšen (model; manekenka); Petra Nemcova (manekenka); Meril Strip (glumica); Džesika Simpson (glumica i pevačica); Lindzi Lohan (glumica); Anđelika Hjuston (glumica); Kortni Lav (pevačica; bivša supruga pevača Kurt Kobejna); Džeri Hol (glumica); Kamila Parker Bouls (sadašnja supruga engleskog princa Čarlsa); natali Vud (glumica); Mina Lazarević (glumica); Neda Arnerić (glumica); Gala Videnović (glumica); Mira Škorić (pevačica); Olivija De Hevilend (glumica); Lesli Karon (glumica); Dženet Li (glumica); Keli Makgilis (glumica); Karen Blek (glumica); Jelena Stupljanin (glumica); Lidija Vukićević (glumica); Kler Forlani (glumica); Vendi Kilburn (glumica); Meri Stjuart Masterson (glumica); Irena Popović Đurić (voditeljka).

Politika – Žozefina De Boarne (francuska carica; supruga Napoleona Bonaparte).

Zaključak – kakve su osobe žene rođene u znaku raka?

Žene rođene u znaku raka su veoma nepredvidive, skromne, povučene i zatvorene u sebe, ali u suštini su veoma emotivne i strastvene, fatalne po suprotni pol, otmene, šarmantne i rafinirane.

Veoma često žene ovog znaka zodijaka deluju na okolinu misteriozno i tajanstveno, teško je dokučiti šta stvarno misle ili osećaju, ostavljaju utisak veoma intrigantnih, zanimljivih i po mnogo čemu neobičnih osoba.

Neke od žena ovog znaka nose u svojoj dubokoj prirodi čistu i neiskvarenu detinju dušu, iskreno se smeju, otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav.

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti