in

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav

Žene ovog znaka zodijaka velike su sanjalice, maštaju o vanvremenskim i bajkovitim ljubavima i emocijama, žive da bi bile prihvaćene i voljene i nisu u stanju da podnesu samoću ili odbačenost, te u takvim situacijama vrlo lako „uvenu“ u svoj svojoj lepoti i „lepršavosti“ duha.

U odnosima sa drugim ljudima, žene u znaku raka se češće oslanjaju na svoje srce i intuiciju, nisu racionalne i realistične i do izvesne mere veruju svima i smatraju da same mogu da „poprave“ loše ljude ili pak da ceo svet učine „boljim mestom“.

Žene ovog znaka sklone su da utehu i beg od realnosti traže u sopstvenom zatvorenom svetu fantazija i bajki, nisu svesne realnosti koja ih okružuje pa se često veoma razočaraju u osobe koje su im bliske ili sa kojima se samo površno poznaju.

Za žene rakove, porodica i tradicionalne vrednosti uvek su primat kome teže da se posvete ili vrate, roditeljski dom je njihovo najbolje utočište, a sopstvemna porodica je stalni san koji teže da ostvare i srećno sanjaju.

Omiljeni parfem žena rođenih u znaku raka – mirisne note lavande; jasmina; irisa („Euphoria“ Calvin Klein; „Angel the Lilly“ Thierry Mugler; Yves Saint Laurant; Coco Chanel)

Omiljeni odevni premet žena rođenih u znaku raka – svilena dizajnerska haljina; svileni ogrtač; pamučne majice i farmerke, mokasine; slamnati šeširi

Omiljena boja žena rođenih u znaku raka – srebrna; metalik siva; bela; plava; sedefasta

Omiljeni nakit žena rođenih u znaku raka – biseri; safiri; dijamanti

Omiljeno cveće žena rođenih u znaku raka – orhideja, ruže; poljsko cveće

Omiljena životinja žena rođenih u znaku raka – mačka; pas; vodene životinje; cvrčak

Omiljena mesta za putovanje za žene u znaku raka – topli krajevi; more; planine; romantične destinacije; muzeji i drevne građevine

Omiljeno godišnje doba za žene rođene u znaku raka – pozno leto ili rana zima

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Žene u horoskopu: LAV – Najbolji predstavnik ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti