in

Žene u horoskopu: RIBA – Temperamentna, stidljiva, opuštena i direktna u svojim namerama

U nekim situacijama, ženstvenost i krhkost žena riba može da ispliva na površinu, i to se obično dešava ili onda kada odluče da zavedu nekog ko im se dopada, ili pak kada im je potrebna bilo kakva vrsta potpore i zaštite u životu. Iako nisu zlonamerne i koristoljubive, žene ribe umeju da iskoriste svoj šarm i da ispolje jednu dozu bespomoćnosti kako bi osvojile pažnju suprotnog pola i pokazale muškarcu koliko su bez njega i njegove podrške „slabe“ i ranjive.

Žene ribe se odlikuju i jednom dozom surove iskrenosti i realističnog razmišljanja, pa nije retkost da svoja osećanja emotivnim partnerima izraze bez oklevanja, ili da „bez dlake na jeziku“ kažu kada im nečije ponašanje ili postupci nanose bol i tugu ili ih na neki drugi način povređuju.

Vrline žena u znaku ribe – iskrenost; stidljivost; idealizam; saosećajnost i empatija za druge; druželjubivost; odanost u ljubavi i prijateljstvu; maštovitost; senzualnost; elegancija; lepota manira; brižnost; nežnost u izgledu i ponašanju; intuitivnost; strastvenost; samopouzdanje; odgovornost u ponašanju i poslu;

Mane žana u znaku ribe – dvoličnost; nestabilnost u odlukama (kako u emotivnim, tako i u poslovnim situacijama); nezainteresovanost; prilagodljivost; povodljivost; plahovitost; hirovito ponašanje; distanciranost.

Žena u znaku ribe kad se zaljubi

I u sferi ljubavi i emotivnih odnosa, žene ribe ispoljavaju svoju dvojaku prirodu koja je jedna od važnih odlika ovog znaka u horoskopu. Sa jedne strane, romantičnost i sanjarenje o idealnom partneru mogu navesti žene ribe da se beznadežno zaljube u potpuno pogrešne osobe suprotnog pola, i da započnu emotivne veze iz kojih će izaći povređene i sa potpuno izgubljenom verom u muškarce. Takav tip predstavnica ovog znaka, veoma će teško ponovo otvoriti svoje srce, i nije retkost da će zbog toga ostati same duže vreme, ili čak propustiti da se povežu sa svojom „srodnom dušom“, zbog velike nepoverljivosti, skrivanja iskrenih osećanja i povlačenja u sebe.

Sa druge strane, postoje ženske predstavnice znaka ribe, koje su veoma otvorene prema novim poznanstvima i vezama (moglo bi se reći čak i prema kratkotrajnim avanturama), i uprkos podsvesnom saznanju da emotivni odnos nema izgleda da potraje ili da uopšte „uspe“, one se zbog toga naročito ne demorališu.

Naime, ovakav „drugi tip“ ženskih riba, shvata odnose sa muškarcima nešto površnije i smatra da će „gospodin pravi“ u jednom trenutku ipak da naiđe, a da do tada imaju prava da uživaju u ljubavi i u provodu.

Iz pomenutih razloga, često je i samim muškarcima teško da ženu ribu definišu kao partnerku, jer sa jedne strane postoje predstavnice ovog znaka koje su prave sanjalačke i romantične osobe, dok su na suprotnom kraju „Neptunovog trozupca“, one predstavnice znaka koje ne biraju načine niti sredstva da dođu do cilja, pa veoma često glume da su povučene i stidljive dok svom partneru na posletku ne pokažu svoju pravu stranu tj ženu koja je dominantna i koja zna šta od njega želi.

Kakve muškarce voli žena u znaku ribe

Muškarci koji su idealni partneri za žene rođene u znaku ribe, su osobe koje su sposobne i uvek spremne da im pruže potporu i podršku u životu. Žene ribe vole i traže dominantne muškarce i partnere koji su sigurni u sebe, ali i tipove muških osoba koje su ipak do izvesne mere sličnih shvatanja kao i one same, i koji veruju u ljubav i romantiku (makar upola onoliko koliko su same žene ribe sanjalice i romantične duše).

Ženama u znaku ribe, kod partnera nikada nisu bitni ni spoljašnji izgled ni materijalni status. One su te koje će od „ružnog pačeta“ stvoriti pravog šmekera ili pak od prosečnog poslovnog čoveka, muškarca koji će postati lider u svojoj profesiji i koji će od svog rada dobro zarađivati. Žene ribe su uvek tu da podrže svoje partnere, ali i one za uzvrat očekuju da ih partneri poštuju, podržavaju i da im budu bezuslovno odani i verni.

Ukoliko žene u znaku ribe, „naiđu“ na zavodnike i muškarce avanturiste, u skladu sa svojim „podvojenim“ karakterom, mogu da reaguju veoma nepredvidivo i impulsivno – jedne će svoje partnere pokušati da razumeju i „pripitome“, kao i da im relativno lako oproste prevare i razne avanture (iako će same duboko u sebi patiti, i biti nesrećne i usamljene); druge žene u znaku ribe će se pak, bez previše razmišljanja okrenuti i nastaviti dalje, tako da će vrlo često na kraju sam muškarac patiti za njima, jer ih je pogrešno procenio i jer je pomislio da sa njima može da „igra igrice“.

Žene u horoskopu: VODOLIJA – Samostalna, nezavisna, uvek iskrena i često pogrešno shvaćena

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze