in

Žene u horoskopu: RIBA – Temperamentna, stidljiva, opuštena i direktna u svojim namerama

Glavobolje, posebno one migrenoznog tipa su pravilo kada je reč o opštem zdravlju ženskih riba, ali one svom zdravstvenom stanju uopšte ne prilaze sa dovoljno ozboljnosti, i može se slobodno reći da su po tom pitnju prilično nemarne.

Kada ipak, zbog nepodnošljivih tegoba, ženske ribe odluče da potraže savet lekara, bude prilično kasno za adekvatan terapijski pristup.

Po pitanju ishrane, ženske ribe su po pravilu veoma ažurne, jer im je veoma važno da uvek imaju besprekornu liniju i da izgledaju zavodljivo i elegantno (iako se i manjim viškom kilograma, ne opterećuju previše). Ishrana ženskih riba je bazirana na svežim namirnicama (pre svega voće i povrće), plodovima mora kao i orašastim plodovima; međutim, veoma često žene u znaku ribe ne mogu da odole nekoj omiljenoj poslastici, koja ih košta viška kilograma i dodatnih sati u teretani.

Poznate žene rođene u znaku ribe

Umetnost i javne ličnosti – Rijana (pevačica); Elizabet Tejlor (glumica); Džesika Bil (glumica); Dakota Fening (glumica); Šeron Stoun (glumica); Dru Barimor (glumica); Vesna Trivalić (glumica); Olivera Katarina (pevačica i glumica); Ursula Anders (glumica); Dženifer Lav Hjuit (glumica); Žilijet Binoš (glumica); Ana Manjani (glumica); Natalija Vodijanova (manekenka); Karolina Kurkova (manekenka); Eva Mendez (glumica); Eva Longorija (glumica); Sindi Kraford (manekenka); Emili Blant (glumica).

Politika – Roza Luksemburg (političar i filozof);

Sport – Jelena Janković (teniserka)

Zaključak – kakve su osobe žene u znaku ribe?

Žene rođene u znaku ribe su modne i stilske „ikone“, sinonim suza dobar ukus, lepe manire i pravu eleganciju.

Žene ovog horoskopskog znaka su fantastičan splet suprotnosti u karakteru; često nepoznanica za sebe i za ljude iz okoline.

Ženske ribe retko svoje potrebe i želje ispoljavaju rečima, pa je potrebno vreme kako bi se otkrile njihove duboko skrivene tajne, i kako bi se proniklo u pravu suštinu njihovog bića.

Kao kćerke boga mora Neptuna, žene ribe odlikuju se izraženom dozom mističnosti i dubokih i neotkrivenih tajni koju kriju i same dubine mora.

Omiljeni parfemi žena u znaku ribe: parfemi sa esencijom morske vode i gardenije, a to su pre svih – Versace „Crystal Noir“; Dior „Diorrama“

Omiljeni odevni predmet žena u znaku ribe: cipele na visoku štiklu; haljine od svile; avangardni i unikatni odevni komadi

Omiljeni modni kreator žena rođenih u znaku ribe: svi kreatori visoke mode; Ralph Lauren; Alexander McQueen

Omiljena boja žena u znaku ribe: ljubičasta; ciklama; metalik-srebrna; bela; tirkizna i noćno plava boja

Omiljeni nakit za žene u znaku riba: biseri; dijamanti; drago i poludrago kamenje

Žene u horoskopu: VODOLIJA – Samostalna, nezavisna, uvek iskrena i često pogrešno shvaćena

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. JANUARA DO 5. FEBRUARA 2023: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne ljubavne veze