in

Žene u horoskopu: STRELAC – Jednostavne, fantastične, jedinstvene i neponovljive

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku strelca su – muške osobe koje su rođene u horoskopskom znaku vage; vodolije ii blizanaca predstavljaju savršenu kombinaciju za vezu ili brak sa ženama u znaku strelca.

Takođe dobar odnos, sli često dosta površniji i po pravilu prolazan, žene u znaku strelca mogu ostvariti sa osobama suprotnog pola koje su u horoskopu znak lava ili ovna.

Znaci zodijaka koji nikako nisu kompatibilni sa ženama u znaku strelca, predstavljaju osobe muškog pola u horoskopskom znaku device i riba.

Žena rođena u znaku strelca kao prijatelj

Žena strelac je kao prijatelj vrlo odana i iskrena, poštuje privatnost osoba sa kojima se druži i nije sklona da im nameće svoja mišljenja niti da im sudi ukoliko naprave neke greške.

Svojim prijateljima, kojih po pravilu uvek ima mnogo jer je društvena i komunikativna, žena u znaku strelca uvek je bezuslovna potpora u svakom smislu te reči, i trudi se da se oni uz nju osećaju paženo i voljeno, i da im nikada ništa ne nedostaje.

Ženi strelcu je u prijteljstvu vrlo bitna otvorenost i razumevanje, i po nepisanom pravilu one nikada nisu u stanju da tolerišu pretvornost, licemerje ili neiskrenost, iako i takve osobine kod svojih prijatelja mogu do izvesne mere da „istrpe“ i preko njih „pređu“.

Međutim, kada se pomenute negativne osobine prijatelja, direktno odraze na samu ženu strelca, ona ume da bude vrlo povređena i uvređena, i često nekarakteristično svojoj prirodi, u stanju je da bliskim i dragim osobama „sve saspe u lice“ i da ih bez osvrtanja potpuno otpiše iz svog života.

Žena strelac je u porodičnim odnosima vrlo praktična i bolećiva je prema svakoj vrsti patnje i nevolje svojih roditelja, braće i sestara ili pak sopstvene dece.

Žena ovog zodijačkog znaka sa jedne strane veoma brine za svoju porodicu, a posebno za oca za koga je od najranijeg detinjstva vrlo vezana i kome je u svakom smislu te reči „mezimica“, dok njenom „drugom stranom ličnosti“ često preovlađuje potreba da se što je moguće ranije osamostali i da postane nezavisna i svoja, da zarađuje i da sama o sebi bude sposobna da se stara.

Kakva je žena rođena u znaku strelca na poslovnom aspektu

Žena rođena u znaku strelca, vrlo je vredna i predana svakom poslu koji radi, i jedan je od najboljih timskih igrača među znakovima zodijaka. Za svoju firmu ili pak poslovne partnere, uvek je spremna da uloži maksimum kako bi se zajedničkim snagama postigao željeni cilj.

Međutim, kako je prethodno već više puta i napomenuto, žena strelac ne podnosi naređivanje, nametanje mišljenja i nikakvu vrstu autoritativnog ponašanja, pa će ukoliko do takvih situacija dođe, biti vrlo sklona da promeni posao, iako je on ispunjava i iako se u njemu odlično „pronalazi“.

Žene u horoskopu: ŠKORPIJA – Spoj lepote, intuicije i inteligencije, dobrodušnosti i zajedljivosti

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti