in

Žene u horoskopu: STRELAC – Jednostavne, fantastične, jedinstvene i neponovljive

Žena u znaku strelca, iako je nekada vrlo neodlučna u onome čime zapravo želi da se bavi, nije lenja i nikada nije sklona da bud pasivna, već je uvek u pokretu i traži nove izazove i po pravilu se posle svakog neuspeha vrlo brzo oporavlja i „dočeka se na svoje noge“.

Odnos žena rođenih u znaku strelca prema novcu – žene strelčevi u horoskopu, nisu materijalisti,ali daleko od toga da ne vole novac i sve pogodnosti koje on može da im pruži.

Ipak, na novac žene ovog znaka, nikada ne gledaju kao na čisto materijalno sredstvo, već ga posmatraju kao rezultat svog rada i odraz sopstvene nezavisnosti i uloženog truda za postizanje uspeha. Novac je za žene strelčeve nagrada za mukotrpan rad i brojna odricanja, simbol željenog samoostvarenja i slobode.

Ipak, u trošenju zarađenih sredstava, žene ovog znaka po pravilu nisu ni malo škrte, i obično vole da se „počaste“ nekim kvalitetnim putovanjem, skupim odevnim komadima, najnovijim parfemom, ili pak da sebi obezbede novi stan i da ga urede prema svojim željama i zamislima.

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku strelca su – žene strelčevi se odlično snalaze u svim poslovima koji zahtevaju odricanje, trud i vrednoću; međutim kako su vrlo kreativne po svojoj prirodi osobe ovog znaka se odlično snalaze i u sferi umetnosti i kulture. Takođe, zbog iskrene ljubavi prema ljudima, žene rođene u znaku strelca uspešne su i u profesijama iz sfere međuljudskih odnosa, medija, komunikacija i medicine ili psihologije.

Iako je spektar profesija u kojima se žena strelac odlično snalazi vrlo širok, najbolja zanimanja za ženske osobe ovog znaka zodijaka su – lekar; psiholog; socijalni radnik; vaspitač; profesor; filozof; analitičar; naučnik; slikar; glumac; muzičar; sportista; istraživač; novinar; voditelj; advokat.

Žena rođena u znaku strelca – opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe
Ženske osobe rođene u znaku strelca, imaju po pravilu dobro opšte zdravstveno stanje i odličan imuni sistem organizma.

Međutim, žene strelčevi su u srednjim i poznim godinama vrlo sklone nastanku gojaznosti (posebno u predelu bokova i stomaka), kao i poremećaju funkcije jetre, organa za varenje (posebno su česte i naporne tegobe sa želucem) i pankreasa.

Poznate žene rođene u znaku strelca

Nauka – Mileva Marić Ajnštajn (supruga Alberta Ajnštajna; naučnica).

Umetnost – Džejn Ostin (pisac); Emili Elizabet Dikinson (pesnikinja); Marija Kalas (operska diva); Edit Pjaf (šansonjerka; muzički umetnik).

Javne ličnosti – Isidora Bjelica (pisac); Dunja Lango (voditeljka); Miranda Viđak (manekenka); Kim Bejsindžer (glumica); Deril Hana (glumica); Britni Spirs (pevačica); Kristina Agilera (pevačica); Tina Tarner (pevačica); Džejn Fonda (glumica); Skarlet Johanson (glumica); Mila Jovović (glumica); Kejti Holms (glumica).

Žene u horoskopu: ŠKORPIJA – Spoj lepote, intuicije i inteligencije, dobrodušnosti i zajedljivosti

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti