in

Žene u horoskopu: VAGA – Sklop suprotnosti koji daje savršenu ženu, majku, prijateljicu i poslovnu saradnicu

Žene rođene u znaku vage, u emotivnim odnosima su veoma iskrene i otvorene, i spadaju u ženske predstavnike zodijaka koje nisu sposobne da „igraju igre“ ili da se prave da su nešto što nisu, kako bi uspele da osvoje nekoga ko im se dopada.

Za žene u znaku vage, važi pravilo „što na um, to na drum“, jer one same smatraju da će se bilo kakvo potencijalno pretvaranje ili laganje na početku emotivne veze vremenom sigurno razotkriti, i da se partner u njih može veoma razočarati.

Ženske vage su u ljubavi vođene prevashodno emocijama i romantikom, pa tako često pogrešno smatraju da je svaki muškarac „onaj pravi“, i sklone su da pojam ljubavi veoma idealizuju i uzdižu kao osećanje.

Kakve muškarce voli žena rođena u znaku vage?

Žena rođena u znaku vage, kod potencijalnih partnera pre svega duboko poštuje iskrenost i manirizam, dok joj u suštini spoljašnji izgled jeste bitan ali nije presudan kada joj se neko dopadne.

Muškarci koji žele da osvoje ženu u znaku vage, nikako ne smeju da budu osobe koje su nevaspitane, grube, nasrtljive ili napadne, jer je ženska vaga vrlo prefinjena i oličenje je moralnosti i damskog ponašanja.

Žena vaga nikada ne traži muškarce za kratkotrajne veze ili površne avanture, kao što ne voli da svom partneru bude podređena u bilo kom smislu, i veoma ceni ravnopravnost i slobodu koje je spremna uvek i bez izuzetka da „srčano“ brani.

Žene rođene u znaku vage po pravilu vole muškarce koji će im biti oslonac i podrška, ali koji im neće „ugušiti“ individualnost, ili im pak uskratiti pravo na sopstveno mišljenje i ostvarenje ciljeva.

Žena ovog horoskopskog znaka, takođe voli muškarce koji se ne ustručavaju da joj daju komplimente, da joj kažu koliko je posebna i izuzetna i da joj lepim manirima i džentlmenskim ponašanjem dokažu koliko je shvataju kao ozbiljnu, ali u isto vreme nežnu i romantičnu dušu.

Tipovi muškaraca koji će najčešće da privuku pažnju ženskih osoba rođenih u znaku vage su intelektualci, umetnici, kreativci, avanturisti; ipak, žene u znaku vage kod muškaraca nikako ne vole nestalnost; neozbiljnost ili bežanje od odgovornosti, jer je za njih partner jednakost za uspešan i harmoničan brak, porodičan život i čvrst oslonac i podršku u svakom aspektu života.

Žene rođene u znaku vage, mogu da budu i vrlo zatvorene, i da potencijalnim emotivnim partnerima šalju potpuno kontradiktorne signale, koje oni često ne znaju da protumače na pravi način.

Muškarci koji se upuste u vezu sa ženskom vagom, ne tako retko mogu na svojoj sopstvenoj koži osetiti „podvojenost“ ovog znaka – na prvi pogled vrlo senzualne, romantične i senzitivne ženske vage, mogu postati vrlo hladne, distancirane i povučene u sebe.

Žene vage žele muškarce koji su nezavisni, uspešni i ostvareni, ali nikako ih neće koristiti za postizanje svojih ciljeva ili da bi ostvarile bolji socijalni i društveni položaj „preko tuđih leđa“.

U ljubavi, ženske osobe ovog zodijačkog znaka mogu da budu vrlo ljubomorne i posesivne, a vernost i poštovanje koje pružaju i koji se podrazumevaju, očekuju za uzvrat u punoj meri i od svojih emotivnih partnera.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene rođene u znaku vage su – muškarci rođeni u horoskopskom znaku ovna, lava, bika, škorpije ili druge vage – predstavljaju idealne kako emotivne tako i bračne partnere za ženske osobe koje su rođene u horoskopskom znaku vage.

Takođe, potencijalno dobre partnerske veze, žene u znaku vage mogu da ostvare i sa muškim vodolijama ili blizancima.

Žena rođena u znaku vage kao prijatelj

Kao prijatelji, ženske vage su vrlo odane i verne, spremne na kompromise i na bezrezervnu pomoć i podršku prijateljima u svakom trenutku.

Za svoje poznanike i prijatelje, žene rođene u znaku vage biraju osobe sa kojima imaju zajednička interesovanja i sa kojima mogu deliti „isti pogled na svet“, mada su po pravilu ženske osobe ovog horoskopskog znaka (a pod uticajem planete „ljubavi i prijateljstva“ – Venere), vrlo druželjubive, prostodušne i srdačne u ostvarivanju novih poznanstava, tako da se mogu družiti sa svakim čiji im karakter i temperament i u najmanjoj meri prija.

Kako su žene vage, kao i muški predstavnici ovog zodijačkog znaka vrlo neodlučne i sklone da se premišljaju, nekada njihovim prijateljima može da zasmeta upravo nedostatak „čvrstine“ , posebno kada su u pitanju krucijalne odluke ili neki životni aspekti u kojima od žena vaga, prijatelji očekuju pomoć u rešavanju problema.

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive

Žene u horoskopu: ŠKORPIJA – Spoj lepote, intuicije i inteligencije, dobrodušnosti i zajedljivosti