in

Žene u horoskopu: VAGA – Sklop suprotnosti koji daje savršenu ženu, majku, prijateljicu i poslovnu saradnicu

Najbolja zanimanja za žene rođene u znaku vage su – ženske osobe koje su rođene u horoskopskom znaku vage, najuspešnije su u profesijama u kojima do izražaja dolazi njihova kreativnost; maštovitost; timski rad; čovekoljublje i komunikativnost, pa tako najviše uspeha žene ovog znaka zodijaka imaju u zanimanjima kakva su – modni stilista; modni kreator; dizajner nakita; maneken; fotomodel; modni fotograf; glumac; slikar; muzičar; TV lice; voditelj; prezenter; promoter; marketing menadžer; novinar; političar; nastavnika; lekar; socijalni radnik; psiholog; sudija; advokat; poslovni asistent; turistički vodič; prevodilac; pisac; scenarista; reditelj; kostimograf; animator.

Žena rođena u znaku vage– opšte zdravlje i najčešće zdravstvene tegobe

Ženske osobe rođene u znaku vage su sklone da boluju od patoloških poremećaja koji zahvataju bubrege i mokraćne puteve; reproduktivni sistem i endokrine žlezde.

Takođe, ženske vage vrlo su sklone promenama raspoloženja, i psihogenim poremećajima, pa tako nije retkost da pate od depresije, anksioznosti, nervoze i poremećaja spavanja.

Što se tiče načina života, potrebno je napomenuti, da ženske osobe rođene u znaku vage, mogu da budu često vrlo poročne i da uživaju u konzumiranju velikih količina kafe, da budu strastveni pušači, ili pak da imaju sklonost da „popiju koju čašicu više“.

Poznate žene rođene u znaku vage

Neke od ženskih osoba koje su rođene u horoskopskom znaku vage, a koje su se ostvarile i postale vrlo uspešne i zapažene na različitim profesionalnim poljima su:

Umetnost – Nadežda Petrović (slikarka).

Javne ličnosti – Nataša Bekvalac (pevačica); Nela Mihailović (glumica); Milena Dravić (glumica); Mirka Vasiljevič (glumica); Monika Beluči (glumica); Mira Sorvino (glumica); Naomi Vots (glumica); Bebi Dol (pevačica); Kejt Vinslet (glumica); Ketrin Zita Džouns (glumica); Katrin Denev (glumica); Mira Sorvino (glumica); Gven Stefani (pevačica); Kim Kardašijan (starleta; TV lice); Brižit Bardo (glumica); Ališa Silverston (glumica); Anita Ekberg (glumica); Debora Ker (glumica); Elizabet Šu (glumica); Kara Otis (model; glumica; bivša supruga Mikija Rurka); Lorejn Brako (glumica); Keli Preston (glumica); Olivija Njutn Džon (glumica); Marion Kotijar (glumica).

Politika – Margaret Tačer (premijerka Ujedinjenog Kraljevstva; britanska političarka); Sara Ferguson (vojvotkinja od Jorka).

Sport – Stejsi Kibler (profesionalna rvačica).

Zaključak – kakve su osobe žene rođene u znaku vage?

Žene u znaku vage su sklop suprotnosti, koje kada su izbalansirane, daju savršenu ženu, majku, prijateljicu i poslovnu saradnicu.

Međutim, u zavisnosti da li ženom u znaku vage, „prevlada“ njena svetla ili tamnija strana, ona može da bude ili potpuno „nestvarna“ i fantastična, ili pak da postane sušta suprotnost, i da ispolji svoju sujetnost, oholost, nadmenost i nepredvidivost u najširem smislu reči.

Žena vaga je nekada potpuna nepoznanica, ne samo za osobe koje misle da je poznaju, već često i za sebe samu, kada je sklona unutarnjim sukobima i „borbama“ koje vodi sa samom sobom.

Omiljeni parfem žena u znaku vage – „voćkasti“ i cvetno-slatki mirisi sa esencijom ruže i geranijuma („Hugo Boss Woman“; „The One“ Dolce & Gabanna; Chanel „Chance“; )

Omiljeni odevni predmet žena u znaku vage – dizajnerska odela; večernje haljine; sakoi i kompleti u stilu Koko Šanel

Omiljeni nakit žena u znaku vage – dijamanti; beli i plavi safir

Omiljena boja žena u znaku vage – kraljevsko plava; svetlo plava, tirkizna; ružičasta

Omiljeno cveće žena u znaku vage – ruže; jasmin; hortenzije

Žene u horoskopu: DEVICA – Prefinjene, pametne, humane i osetljive

Žene u horoskopu: ŠKORPIJA – Spoj lepote, intuicije i inteligencije, dobrodušnosti i zajedljivosti