in

Žene u horoskopu: VODOLIJA – Samostalna, nezavisna, uvek iskrena i često pogrešno shvaćena

Neke pripadnice znaka vodolije, ljubav posmatraju kao jednu od svojih neostvarenih želja ili životnih ambicija, pa joj sa takvim pristupom i prilaze; nedostatak strastvenosti i otvorenog pokazivanja emocija, veoma često mogu muškarcima da pošalju nejasnu poruku da ih žena vodolija ili ne želi, ili da se pak samo poigrava sa njihovim iskrenim osećanjima.

Kakve muškarce voli žena u znaku vodolije?

Ženske vodolije, traže jake i inteligentne partnere, koji mogu da im pariraju u životu i da budu jednako svoji i odlučni kao što je i sama žena ovog horoskopskog znaka.

Spoljašnji izgled i materijalni status emotivnog partnera, ženama vodolijama na prvi pogled nisu toliko važne; međutim, duboko u sebi, žene ovog znaka žele da im drugi zavide na savršenom izboru dečka ili supruga, pa nemaju ništa protiv da njihov muškarac bide dominantan, šarmantan, uspešan i materijalno obezbeđen.

Muškarac koji želi da osvoji ženu u znaku vodolije mora da bude izuzetno strpljiv, ali i dovoljno inteligentan i maštovit, kako bi uspeo da „nadvlada“ nepokornu i buntovnu prirodu žena u ovom znaku, i kako bi postigao da mu se ona dovoljno „otvori“ i ispolji svu svoju duboko skrivenu i brižno čuvanu nežnost i lepotu srca. Međutim, ono što emotivni partneri moraju da prihvate, jeste da će i u naizgled savršenoj vezi ili braku, žena vodolija ostati dosledna sebi, neukrotiva i neuhvatljiva.

Za žene vodolije se podrazumeva da im partner bude bezuslovno veran, i da im pored ljubavi i pažnje uvek pokazuje poštovanje i da ih smatra jednakim sebi. Žene ovog znaka su donekle i feministkinje, koje se uvek bore za svoja prava i nikada ne opraštaju prevare, izdaje ili „izlete“ osoba kojima su poklonile svoje srce i poverenje.

Kada muškarac jednom prevari svoju partnerku koja je u horoskopu vodolija, može je i „na kolenima“ moliti da mu oprosti, ali nikakav efekat neće uspeti da postigne; kada jednom izgubi poverenje u drage ljude žena vodolija nikada ne oprašta, i iako je duboko ranjena, svoje emocije će vešto da skriva iza stroge i hladne „maske“ koju nosi.

Muškarci koji su po zodijaku idealni partneri za žene u znaku vodolije su – emotivni partneri koji mogu da „pariraju“ ženama koje su vodolije u horoskopu, su muški znaci zodijaka rođeni kao vage; strelci; ovnovi i blizanci.

Ženska vodolija može da funkcioniše i sa muškim predstavnicima istog horoskopskog znaka, ali to u velikoj meri zavisi od uticaja podznaka, koji može znatno da promeni temperament glavnog nosioca karakternih osobina; upravo iz tog razloga se često dešava da se dve vodolije suprotnog pola slažu „kao rogovi u vreći“ odnosno da se jednostavno odbijaju jedna od druge.

Žena vodolija kao prijatelj

Mada se na prvi pogled, a prema napred pomenutim karakteristikama žena u znaku vodolije, može zaključiti da su u pitanju osobe koje ne vole druženja, i koje nemaju puno drugova ili pak poznanstava – činjenice govore upravo suprotno.

Naime, žene vodolije su veoma društveno aktivne osobe, i lako sklapaju nova poznanstva jer su veoma dobro „potkovane“ informacijama i znanjem iz svih oblasti nauke i kulture, pa sa svakim mogu da se sporazumeju i da pričaju o najraznovrsnijim temama.

Međutim, iako je krug poznanika žena vodolija veoma širok, i stiče se utisak da je vodolija „dobra sa svima“ i da poznaje sve ljude iz svog komšiluka, sa posla ili da obožava svu svoju familiju, po pravilu je broj iskrenih i bliskih prijatelja kojima žene ovog znaka veruju i kojima se iskreno „otvaraju“ veoma mali, i može se „nabrojati na prste“.

Kao i u ljubavi, tako i u ostvarivanju prijateljskih odnosa, žene vodolije traže iskrenost i čisto poverenje; kada nađu prave prijatelje, prema njima će uvek biti otvorene i biće spremne da im se nađu pri ruci u svakoj situaciji i nevolji.

Žena vodolija je uvek tu za svoje prijatelje, i pravilo je da nikada neće prekršiti „datu reč“ ili izneveriti nečija očekivanja i poverenje. Za svoje prave i odane prijatelje, žene ovog znaka će uvek imati pravi savet, iskrenu želju da pomognu i pružiće bezrezervnu potporu kada god je to potrebno. Pravilo je da obećenje koje daju, žene vodolije uvek i po svaku cenu ispunjavaju, čak i onda kada to može da šteti njima samima.

Međutim, jedan od problema predstavlja i činjenica da žene vodolije ni svojim najbližim prijateljima (koje znaju po pravilu još od detinjstva, ili kojima pak veruju dugi niz godina), nikako neće umeti niti uspeti da oproste, ukoliko im oni „zabodu nož u leđa“ ili ukoliko osete da im prijateljstvo nije uzvraćeno istom merom.

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti

Žene u horoskopu: RIBA – Temperamentna, stidljiva, opuštena i direktna u svojim namerama