in

Žene u horoskopu: VODOLIJA – Samostalna, nezavisna, uvek iskrena i često pogrešno shvaćena

Nije tajna da žene vodolije vole lagodan život, i da iako nisu neki modni fanatici (čak se smatra da je ovo znak koji ima najmanje „osećaja“ za modu i stilizovanje) svoj novac vole da ulože u skupocen komad nakita kakvi su biseri ili dijamanti.

Zarađeni novac žene vodolije troše pametno, i najčešće kupuju nekretnine ili druge stvari koje predstavljaju trajnu i sigurnu investiciju; nisu znak koji je sklon rasipništvu, pa iako nisu škrtice pozajmljeni novac očekuju nazad u dogovorenom roku.

Najbolja zanimanja za žene u znaku vodolije su – kako je već napomenuto, zbog svoje natprosečne inteligencije i veoma širokog spektra znanja i opšte kulture koje poseduju, žene rođene u znaku vodolije mogu da se bave ( i da pri tome budu uspešne) velikim brojem profesija, a najviše im odgovaraju poslovi – naučnika; istraživača; matematičara; astronoma; fizičara; političara; menadžera; lekara; advokata; sudije.

Pored ovih pomenutih zanimanja, žene vodolije su i odlične na polju umetnosti i kulture, kao skriveni kreativci sa velikim smislom za sve što je estetsko i poetično; veliki broj žena vodolija je poznat u sferi – glume; slikarstva; žurnalistike; muzike; fotografije.

Žena u znaku vodolije – zdravlje

Planeta koja ima najznačajniji uticaj na zdravstveno stanje žena rođenih u znaku vodolije je Mesec, a osobe koje su rođene u ovom znaku najčešće pate od problema sa probavnim sistemom i organima grudne duplje (srce i pluća).

Takođe, veliki problem mogu da predstavljaju i psihogene tegobe kakve su stres, emocionalna labilnost, kao i sklonost depresiji i anksioznim stanjima. Iz tog razloga bi se moglo reći da žene vodolije najviše pate od psiho-somatskih bolesti odnosno bolesti kod kojih um koji pati, izaziva telesne poremećaje koji se manifestuju jasnim organskim tegobama.

Za žene vodolije je veoma važno da smanje opterećenje i stresove na poslu, kao i da idu na redovne kontrole i preventivne preglede kod izabranih lekara, jer su često sklone da zanemare svoje zdravlje i da po tom pitanju budu veoma neodgovorne osobe.

Od velike pomoći može biti činjenica da žene vodolije vole da su fizički aktivne i preferiraju da se hrane zdravo i kvalitetno (ishrana je bogata namirnicama biljnog porekla, pre svega svežim zelenim povrćem i voćem).

Poznate žene rođene u znaku vodolije

Umetnost i javne ličnosti – Virdžinija Volf (pisac); Isidora Sekulić (pisac); Šarlot Rempling (glumica); Radmila Savićević (glumica); Branka Katić (glumica); Ališa Kiz (pevačica); Joko Ono; Opra Vinfri (glumica); Paris Hilton (starleta); Dženifer Aniston (glumica); Šakira (pevačica); Josipa Lisac (pevačica); Anabela Atijas (pevačica); Vanesa Redgrejv (glumica); Lajza Meri Prisli (ćerka kralja rokenrola, Elvisa Prislija); Ivana Žigon (glumica); Žanka Stokić (glumica); ZaZa Gabor (glumica).

Zaključak – kakve su osobe žene u znaku vodolije?

Žene vodolije su pre svega svoje i samostalne; nezavisne i ćudljive; „savremene ratnice“. Ženske osobe rođene u znaku vodolije su često pogrešno shvaćene od svoje okoline kao hladne, „teške“ i nepristupačne, ali su duboko u duši veoma emotivne, posvećene i duhovite.

Žene ovog horoskopskog znaka su vrlo samokritične i samosvesne, pa često pate od teških depresivnih stanja i unutrašnjih sukoba sopstvenog „racija“ i osećanja.

Žene u horoskopu: JARAC – Odana, ambiciozna, stroga i predana svemu čemu se posveti

Žene u horoskopu: RIBA – Temperamentna, stidljiva, opuštena i direktna u svojim namerama