in

ŽENE VAGE I ŠKORPIJE SU NAJBOLJE LJUBAVNICE A NJIHOVOJ SEKSUALNOSTI JE NEMOGUĆE ODOLJETI

Svaki znak Zodijaka karakterišu posebne osobine, talenti i sklonosti, a kada je reč o erotičnosti i seksualnoj energiji, dva ženska znaka suvereno vladaju.

Astrolozi tvrde da su žene rođene u znaku Vage i Škorpije ubedljivo najveštije u ljubavnim igrama, strastvene i neverovatno privlačne.

Vaga

Žene rođene u znaku Vage apsolutno su neprikosnovene kada se govori o seksualnoj energiji, veštinama zavođenja i strastvenosti. Žene Vage često mogu da nam deluju kao romantične duše, koje su ponekad čak i stidljive i neodlučne. Međutim, one su izuzetno erotične, često istražuju i prelaze konzervativne granice. Može se reći da su čak i perverzne. Tajna njihove privlačnosti je u tome što pronalaze savrđšen balans između emocija i strasti,, te svoje nežne i divlje strane. Rutina u ljubavnom životu ih odbija, a noviteti i eksperimentisanje ih inspirišu. Žena Vaga partnere isključivo bira po tome da li će moći da joj pariraju i udovolje njenim fantazijama.

Škorpija

One su po seksualnoj dominaciji tik iza Vage, a njeni glavni sduti su misterioznost i tajanstvenost. Žena Škorpija je svesna koliko je seksualna energija važna i posmatra je kao odnos dve duše koji osim strasti mora imati i neku dublju vezu. I žena Škorpija obožava da eksperimetiše i istražuje svoju seksualnost. Na njenu jaku energiju malo ko ostaje imun, a može se reći i da je opijajuća. Njen eksplozivni temperament je glavni ‘krivac’ za sve navedeno.

ŠTA MUŠKARAC ŠKORPIJA VOLI: OVIH 7 STVARI ĆE GA NATJERATI DA POLUDI ZA VAMA

STRIJELAC: PODZNAK I KOMBINACIJE