in

ŽENE U LJUBAVI: RAKOVI NAJVEĆI EMOTIVCI, RIBE KOMPLIKOVANE A OVA JE NAJVEĆA ROSPIJA

Rak

Ponekad je ova žena luckasta, ponekad tužna, ponekad vesela, ali ipak izvanredno maštovita. S njom ćete moći odsanjati cijelu paletu čudnih maštarija, a pritom, što je najvažnije, nećete potrošiti nijednan novčić. Ona je najštedljivija osoba cijelog Zodijaka.

Magične zrake Mjeseca čine fantastične stvari ovoj ženi – pod zracima punog Mjeseca ona postaje hihotava koketa koja svojom neobuzdanošću plijeni sve oko sebe i tada od one rezervirane dnevne dame nije puno toga ostalo. S njom čovjek treba postupati oprezno jer većinu stvari shvaća veoma ozbiljno. Izuzetno je uporna u svojim htijenjima i nastojanjima.

S njom se ne flertuje, s njom se ostaje. Nema ničeg površnog i plitkog kada su u pitanju njezini osjećaji. Jednom kada posjeduje muškarca, to je najčešće i zauvijek. Ona nije toliko ljubomorna, koliko je posesivna. Njezina posesivnost je čudna i nepokolebljiva, ali nikad agresivna. Strpljivo će čekati da sve neugodnosti prođu i da se vi ponovno vratite u njezin zagrljaj i njezinu kuhinju.

Izuzetno majčinski nastrojena, s puno suza u očima, ona će čak i životom svojim braniti svoju zajednicu. Ove žene puno plaču. Budite oprezni s njom!

Lav

Žene rođene u ovom znaku, Lavice, rođeni su lideri i vladaju ostatkom svijeta kao kraljice, ali to rade na zaista perfidan način tako da nezadovoljnih nikada nema. Možda druge osobe osjećaju da su rođene da vladaju pa im tu prirodno nasljeđe i prepuštaju.

Priroda ih je bogato obdarila pa u njima ima energije, pameti, ljepote i se*sipila za najmanje tri žene. Ako posjedujete kompleks manje vrijednosti, zaobiđite ovu ženu u širokom luku. Ta žena raskošnog perja će vas dotući svojom narcisoidnošću. Zaljubili ste se u ovu ženu? Nikada nemojte očekivati od nje da zasipa putove kojima prolazite laticama cvijeća.

Ona nije u stanju ispuniti neka vaša očekivanja, jer je previše zaokupljena događanjima oko sebe. Ona je pristala da vam postane žena, štuje vas i dopustila vam je da je emocionalno posjedujete – što biste više? Na taj način je od vas napravila princa na bijelom konju. Ona je luksuzan primjerak koji ne možete pronaći na rasprodajama, nije uvijek lako s njom, ali nije ni dosadno.

Djevica

Njezina ljubav je posebnija od ljubavi drugih zodijačkih znakova. Kada se zapali, ona svojim intenzitetom i jedinstvenim stilom može zatamniti sve druge žene, ali njezin najveći problem je u samom činu ‘paljenja’. Činjenica je da je kod nje fizički i vatreni aspekt ljubavi potisnut u drugi plan, ali može ga nadoknaditi vlastitom ‘strašću i slašću’ duha.

Njezini muškarci su uvijek uredno podšišani, obrijani i istuširani. Mogla bi ostatku zodijačkog ženskog jata držati korisne satove poduke da bi i one svoje muškarce dovele u red. Ona nikada neće dopustiti da njezin muškarac bude budala u nečijim očima i stalno će raditi na njegovom, muževnom imidžu.

Ne voli kašnjenje i to smatra velikim nedostatkom. Ne voli vulgarnosti i nije previše sklona dodirima i nježnostima. Poznato je svima da je smrtno praktična, ali malo njih zna da istodobno zna biti i magično romantična. Probajte, možda se iznenadite. Ako ste sreli ovu ženu i razmišljate o tome je li ona prava za vas, dobro je znati da vam ona nikada neće praviti ljubomorne scene ili uludo trošiti vaš novac. Čuvat će tajne u svom srcu, pomoći vam u organizaciji vašeg života i vjerojatno neće imati bore u kasnijim godinama života. A traži samo da ste glatko obrijani…

OVO JE JEDINI HOROSKOPSKI ZNAK KOJI SE PALI NA PAMET

OBAVIJENA MISTIKOM: ŽENA U OVOM ZNAKU NIJE SVJESNA SVOJE PRIVLAČNOSTI