in

ŽENE U OVOM ZNAKU ĆETE UVIJEK PRIMJETITI U MASI: ONA JE KAO SREDIŠTE SVEMIRA

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa… Lako ćete je primijetiti u gomili – ona se najglasnije smije, ima najljepši osmijeh, a njena samouvjerenost ‘frca’ na sve strane.

Ona je – Lavica!

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira i u skladu s time Lavica obožava biti u centru pažnju što joj i lako uspijeva biti.

Vrele je naravi i kada je potrebno izvući će svoje ‘kandže’ i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

Pustolovnog je i snažnog duha te voli pobjeđivati, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosjetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je mnogim pobjedama.

Veze

Neovisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera s kojim dijeli te osobine.

Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvijek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promijeni i učini dramatičnijim.

U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strijelcima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj osobnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji nerijetko su i njeni ‘obožavatelji’, ljudi koji joj se dive.

Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli ugađati i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće iznevjeriti i uvijek će biti uz njih, oprostit će im sve osim – izdaje.

Izgled i stil

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature te kraljevskog držanja i nastupa. Uvijek djeluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli ukrasiti nakitom i drugim modnim dodacima kao i odjećom žute i narančaste boje.

Voli se isticati u žutoj i narančastoj, ali boja koja će je ‘katapultirati’ u centar pažnje je zlatna, epitom svega što Lavica voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odjeću i modne dodatke samo najbolje kvalitete, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli nositi stvari koje nitko drugi nema.

Uspješno ‘isfurava’ najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira te savršeno krojenu odjeću.

Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem te ‘statement’ ogrlica od svjetlucavih kamenčića.


Vidjeti Lavicu samu u kupovini rijedak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savjete već da joj komplimentiraju.

U kabini zadovoljno će se ogledavati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštat će sa svih strana.

Žena Lav rođena je diva baš poput pjevačice i glumice Jennifer Lopez koja je 24. srpnja slavila 46. rođendan. Ova bombastična Lavica – što je starija to bolje izgleda.

Gdje god se pojavi ‘ukrade show’, a njene odjevne kombinacije dugo se pamte. Crvenim tepisima često hoda u haljinama do poda ukrašenima dragim kamenjem, što je također tipično za Lavicu.

U dramatičnim kreacijama viđamo i druge slavne Lavice, glumice Charlize Theron i Jennifer Lawrence. Pripadnice znaka koje svojim stilom redovito privlače pažnju su i glumice Sandra Bullock, Halle Berry, Mila Kunis i Helen Mirren te Madonna.

Parfem Lavice mora biti jak, sladak i divan te često biraju onaj s ylang ylangom i jasminom.

NJIHOVA VATRA GORI ZAUVIJEK: 4 NAJSTRASTVENIJA ZNAKA ZODIJAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. DECEMBAR 2019: AKO VAS MUČE NOVE EMOTIVNE SUMNJE, OTVORENO RAZGOVARAJTE SA VOLJENOM OSOBOM