in

KAKVU ŽENU TRAŽE: ŠKORPION POTPUNO ODANU, OVAN INTELIGENTNU A OVAJ ZNAK ZANIMA SAMO KAKO ONA IZGLEDA

Rak

Potpuno orijentiran na obiteljski život, muškarac Rak je emotivan i predan svom partneru. On ima jaku vezu s majkom. On često mijenja svoje raspoloženje i vrlo je oprezan s novcem.

Rak na sličan način djeluje pri odabiru žene i potrebno je neko vrijeme za njega da se otvori. Iako osjetljiv, on traži ljepotu u svemu što vidi. Predstavnici ovog znaka vole lijepu odjeću i često postaju talentirani kuhari i pisci.

Lav

Karizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno povjerenje u svoje sposobnosti. Optimističan i neovisan, lako postaje centar pažnje i zna kako da ostati tamo. On je odgovoran u vezi, ali loše može tretirati svoje podređene. Neizmjerno tvrdoglav, jedva prihvaća poraz i neuspjeh.

Partneri moraju shvatiti njegovu strast za uspjehom u životu i trebaju uvijek biti spremni dijeliti komplimente i ohrabrivati. Najgora stvar koju možete učiniti s Lavom je da ga ignorirate ili ne primjećujete njegova postignuća.

Djevica

Praktična i logična, Djevica često ima veze sa znanošću ili medicinom. Uvijek čvrsto na zemlji, oni će se pobrinuti za higijenu i izgled i primijetit neuspjehe svojih partnera u ovom pogledu. Oni nisu previše otvoreni u pokazivanju emocija, što ne znači da ih oni nemaju. Oni su sretni kada žene pokazuju poštovanje njihovog intelekta.

Njihova glavna slabost je nedostatak samopouzdanja i oni očekuju od svojih partnera dokaz njihove posvećenosti. S druge strane, razmatranje i strpljenje dolaze iz njihove racionalnosti.

BILA JE MIS JUGOSLAVIJE A ONDA SE UDALA ZA ŠEIKA ALI NIJE PREŠLA NA ISLAM: OVAKO DANAS ŽIVI

PLANIRA SVAKI DETALJ: HOROSKOPSKI ZNAK SA OPSESIVNOM ŽELJOM ZA KONTROLOM