in

KAKVU ŽENU TRAŽE: ŠKORPION POTPUNO ODANU, OVAN INTELIGENTNU A OVAJ ZNAK ZANIMA SAMO KAKO ONA IZGLEDA

Jarac

Majstor kada je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspješan i uporan u svojim planovima. Vješt u pravljenju novca i kontakata, on je lider po prirodi, koji lako osvaja druge za svoje ciljeve.

Iako iznenađujuće emotivan, on ima poteškoća izraziti svoje osjećaje. Jarac će izbjeći ženu koja dijeli njegove ambicije, strahujući da bi to ugrozilo njegovu vladajuću poziciju.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka su stabilni i jaki i žele pridonijeti društvu. Uvijek spremni za suosjećanje, ali zatvoreni kada je riječ o njihovim vlastitim emocijama, muškarac Vodenjak će teško razumjeti suprotni spol.

Zato oni često završavaju sa starijim, iskusnijim ženama koje imaju razumijevanja za njihove česte afinitete za sanjarenjem i tišinom. Ako žive u okruženju bez pritiska, oni će vam uzvratiti ljubav.

Ribe

Najmoćnija karakteristika ovih ljudi je urođena intuitivnost, tako da možete očekivati da se razumijete čak i kada svi ostali znaci zodijaka okreću glavu od vas. Oni su osjetljivi i traže osobu da ih prati u suočavanju sa svim nevoljama u životu.

Oni su malo zaljubljeni u sebe i očekuju da žene čine prvi korak u udvaranju. Oni su atraktivni, ali vjerni. Ali pazite, muškarac Riba ima tendenciju da laže i bude licemjeran.

BILA JE MIS JUGOSLAVIJE A ONDA SE UDALA ZA ŠEIKA ALI NIJE PREŠLA NA ISLAM: OVAKO DANAS ŽIVI

PLANIRA SVAKI DETALJ: HOROSKOPSKI ZNAK SA OPSESIVNOM ŽELJOM ZA KONTROLOM