in

ZNAK ZODIJAKA KOJI BAŠ SVI POGREŠNO SHVATAMO: OVO JE PRAVA ISTINA O NJIMA

Mnogi će na pomen ovog znaka pomisliti na kritičnog perfekcionistu, ali vrlo malo ljudi zaista razume način na koji one funkcionišu.

S obzirom na to da se nalazimo u sezoni rođendana Devica (23. avgust – 22. septembar), krajnje je vreme da napokon otkrijemo kako one zaista funkcionišu i šta ih pokreće ovaj komplikovan znak.

Prvo, i najvažnije, Device nisu kritične. Prava istina je da one kritikuju sebe znatno oštrije nego druge ljude. One su duboko analitične. Dajte Devici haos i ona će uvek pronaći najbolji način da uvede red.

Nikada nemojte zanemarivati njihove savete, jer Device mogu da pomognu u najkriznijim situacijama jer su u stanju da naprave korak unazad i tačno procene situaciju i donesu pravi potez.

U njihovom svetu, život nije kompletan bez liste. Ako ikada dobijete uvid u jednu takvu, bićete zapanjeni brojem stvari koje planira da ostvari.

Ako ih upitamo nešto u šta nisu sigurne, neće oklevati da posegnu za knjigom sa tačnim odgovorom. Device rado prihvataju knjige i instrukcije, jer bi vrlo lako mogle da polude bez njih. Sve mora da bude u odgovarajućem redu i da postoji određeni način izrade svake stvari. Njihov um ne ume da funkcioniše na drugi način.

Devica je takođe jedan od najboljih radnika zodijaka. Naporan rad je veliki deo njihove psihe i veoma im je teško da pronađu vreme za opuštanje. U njihovom umu uvek ima nešto da se uradi kako bi stvari bile bolje.

Mogu biti opsednute pronalaženjem pravog rešenja i taj trenutak savršenstva ponekada može da bude koban.

Poznato je da su Device prilično tihe, ali to ne bi trebalo da vas prevari. Kroz njihov um stalno proleću ideje. Analitički točkići su non-stop u pokretu i to je nešto što one ne mogu da kontrolišu.

Device takođe vrlo lako mogu da postanu zabrinute. Retko će se žaliti na okolnosti, ali misli o tome kako mogu da poprave neku situaciju su uvek prisutne.

Kada imaju nešto da kažu najbolje bi bilo da ih pažljivo slušate jer njihove reči mogu da promene sve.

Uživaju u pomaganju drugima i jedino žele da udovolje ljudima oko sebe. Kao savetnik od poverenja, uvek su blizu i spremne da ponude savršeno rešenje.

Ono u čemu najviše uživaju jeste to da su nekome potrebne, ali ne pod reflektorima. Prava Devica je prilično stidljiva i mnogo bolje se snalazi iza scene – a mnogi ne shvataju da se tamo uglavnom dešavaju najvažnije stvari.

Još jedna stvar koju pogrešno shvatamo odnosi se na urednost.

Postoji mnogo Devica koje su neuredne. Veoma neuredne. Naravno, postoje i one koje oličavaju savršenstvo – ali da budemo iskreni, u pitanju nije većina pripadnika ovoga znaka.

Većina njih okružena je neredom, ali nemojte da vas to zavara. Uvek tačno znaju gde im se šta nalazi i zato nemojte da vam padne na pamet da poremetite ovaj sistem.

Kada su veze u pitanju, Device ne žele da budu prijatelji sa svima, ili da imaju mnoštvo ljubavnika. One mogu da budu krajnje izbirljive, i uglavnom se povezuju sa par ljudi. Površne veze im nisu po ukusu – lepo lice i grandiozna obećanja neće ih naterati da odlepe od ljubavi.

Ako želite da skrenete njenu pažnju, budite prosti. Veće nije uvek bolje. Male stvari vrede najviše u njihovom svetu. Kada Device iskreno vole, one daju celo svoje biće toj osobi.

Device ne traže šarmantnog princa ili princezu iz bajke. Čarobni završeci su za sanjare. One traže pravu, dugoročnu povezanost i komunikaciju. To su magični sastojci u svetu Device.

Na kraju dana Device su zaista naši skriveni anđeli i savetnici od poverenja. Skrivene ili ne, potrebne su nam kako bi život učinile manje komplikovanim i navele nas da donesemo prave odluke.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN 2019: PREISPITIVANJE GRANICA, OPTIMIZAM I IZNENADNI DOBITAK

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNOJ JE SUĐENO DA BUDE ZAVODNICA, DRUGOJ SREĆNICA A OVOJ LJUBAVNICA