in

ZNAŠ ŠTA HOĆEŠ ILI VEČITO NEŠTO RAZMIŠLJAŠ A NIKAD DA UČINIŠ: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI LJUBAVNICA

OVAN

Žena u znaku Ovna je odlučna, direktna i preduzimljiva ljubavnica, ako ste joj osvojili srce ili uzbunili njene emocije. Inače zna da bude hladna i antipatična i može da ostavi utisak da ne voli muškarce. Ona je besprijekorna glumica, šarmantna, kontradiktorna i veoma temperamentna. Jednom kad se uzbudi, ona je razbjesnela tigrica koja ne može da se ukroti sve dok je ne zadovolje. Ako ne možete da se snađete, ostanite što dalje.

Ona nije za amatere ili ljude slabog srca… Ako vam ne smetaju ožiljci, pustite ženu Ovna da se razigra. Mars, planeta koja podstiče senzualnost ovog znaka, čini od njih amazonke u punom galopu – do poslednjeg daha. Krote se nežnošću ali i autoritetom.

BIK

Predstavnice ovog znaka plijene pažnju svoje okoline svojom pojavom, svjesne svoje ženstvenosti koja zrači iz njih. One su jednostavno, šik. Venera ih je obdarila vještinom zavođenja. Ako želi da zainteresuje muškarca, ona jednostavno usmjeri svoje antene ka njemu. Dovoljno je da na čaroban način prekrsti noge…

Senzualna je pa magnetski privlači muškarce. Žena Bik je zahtjevna ljubavnica i svakog muškarca će ostaviti bez daha. Romantična je, voli krzno pa će poželjeti da vodi ljubav na krznenoj prostirci ili na bundi na podu. Uvijek će izgledati izuzetno zavodljivo.

Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom, da joj se poklanja velika pažnja (i u vidu skupih poklona, čime kvari opšti utisak jer ostavlja utisak da naplaćuje zadovoljstvo koje je pružila!).

BLIZANCI

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rođena da osvaja iako nije naročito senzualna. Muškarci se lijepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva. Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom djevojkom… kao da je cijeli harem u njoj jednoj, uvijek gleda ispred sebe, uvijek željna izazova. Ona od muškarca, prije svega, zahtijeva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronađe, s njim će rado uletjeti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću.

Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mjesta vođenja ljubavi. Kako bi bilo divno da može da vodi ljubav na dva mjesta u isto vrijeme! Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da bude i bise*sualna jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

EVO ŠTA ZNAČI AKO IMATE SLOVO M NA SVOM DLANU

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU