in

ZNATE LI PRED KIM STOJITE: DAME U OVOM ZNAKU BACAJU NA KOLJENA

Ambiciozna, disciplinovana, organizirana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – ona je sve to.


Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

ŽENA U ZNAKU JARCA je neverovatno jaka žena.

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni?

Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavat će je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje voleti žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažete karakter i ustrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

Jarčica može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio, uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje.

Može se činiti hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – porodice.

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud.

Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek biti svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli ugađati i brinuti se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti o partneru. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju prodreti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpijom.

Voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti skladno njenim shvatanjima. U životu ne voli gubiti vreme na neozbiljne ili nevredne situacije. Prezire dokone razgovore. Zna tačno proceniti sled pojedinih događaja i sjajan je organizator.

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen celokupan izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakterizira duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena te čist i blistav ten.

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto te se Jarčica može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usnice daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina.

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči to priznati, to se obično događa nakon dugog poznanstva s nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

Kada se odluči za nekoga vezati, to je za celi život. Ni vreme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2018-TE: KONAČNO STVARI POČINJU DA SE KREĆU U POZITIVNOM SMJERU

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA U ŽIVOTU VOLE SAMO JEDNOM I NIKAD VIŠE