in

ZNATE LI KOJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI NAJLOŠIJE LAŽU?

Kada se nađemo u situaciji u kojoj je potrebno lagati kako bismo se spasili, neki to odrade poput pravih glumaca, dok ima onih koji nikako ne uspevaju da govore neistinu sagovorniku. Na ovu osobinu može uticati i horoskopski znak u kojem ste rođeni, a pripadnici ovih znakova zodijaka najlošije lažu – ili zato što ne znaju ili zato što im se ne da.

OVAN

Kao spontane osobe Ovnovi ne pripremaju reči koje će izgovoriti, nego često nešto izreknu pre nego što promisle o tome. Tako će najčešće biti iskreni i reći šta misle i osećaju, bez obzira na to hoće li uvrediti ili čak zapretiti sagovorniku. Iako zbog toga zažale, kad god se nađu u prilici da lažu, ponovo se spontano nađu u situaciji da govore istinu na nezgodan, ali iskren način.

BIK

Bikovi nemaju problem sa izgovaranjem laži, već sa lenjošću. To znači da čak mogu uspešno da slažu sagovornika, ali nemaju volje dobro da razrade priču koju pokušavaju da prodaju pa čim ih neko nespremne počne da ispituje o detaljima, zbune se i otkriju istinu, što često rezultira ljutnjom. Sa druge strane, ako uspeju u svom naumu da nekome slažu, nakon određenog vremena počinju da imaju grižu savesti pa sami priznaju da su govorili neistinu. Zbog toga Bikovi izbegavaju takve situacije jer ne vole da se sramote.

DEVICA

Devicama je u prirodi da svakome kažu ono što misle da je zaslužio zbog čega vrlo retko lažu. Iako su iskrene, kritične i pomalo majčinski nastrojene, Device ponekad ipak lažu, a ako do toga dođe, moraju se pripremiti i razraditi detalji laži kako ne bi bile uhvaćene. Takođe, neće se osećati dobro ni ponosno jer su bile neiskrene.

STRELAC

Strelci smatraju kako ih prati sreća i da se ništa loše neće dogoditi čak i ako uvrede sagovornika. Vrlo su jasni kada razgovaraju sa drugima, a istinu će izreći bez obzira na to koliko bila neugodna i bolna. Čak i kada lažu, što je retkost jer im se ne da, Strelcima to baš ne polazi za rukom pa to čine vrlo naivno pa ih brzo razotkriju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR 2019: POSTAVLJATE SUVIŠNA PITANJA BLISKOJ OSOBI I NA TAKAV NAČIN SAMO INDIREKTNO PODSTIČETE NOVU SUMNJU

OVA DVA ZNAKA ĆE NAJTEŽE DA VAM KAŽU DA VAS VOLE