in

ZVANIČNA RANG LISTA NAJBOLJIH HOROSKOPSKIH LJUBAVNIKA: KOJI ĆE TI PRUŽITI ONO O ČEMU SI SANJALA

Rang lista ljubavnika, od najboljih do najgorih: Za ovaj znak nikada ne biste rekli da je na tronu se*sualnosti! Od onih s kojima je se*s vrhunsko zadovoljstvo, do onih s kojima ono skoro boli zbog dosade i neinventivnosti.

1. VAGA

 

@cicimici.com

Zvanična rang lista najboljih horoskopskih ljubavnika 💕 Podeli ako se slažeš 💕 #horoscope #horoskop #zodiac #zodijak #astrology #astrologija #astro #horoscopo #astroworld #signszodiac #zodiacsigns #zodiactiktok #ljubav #foryou #fy #fyp #foryoupage #cicimici #Totinos425

♬ Canyons – Official Sound Studio

Da, Vage su i zvanično najbolji ljubavnici zodijaka. Verujemo da to niste očekivali, ali imaju sve potrebne kvalifikacije – misija im je da uvek i po svaku cenu ugode, a ono obožavaju. Računica je jasna – Vaga će vam pružiti ono o čemu niste smeli ni da sanjate.

2. OVAN


Ovnovi su vrlo takmičarski nastrojeni i žele da uvek budu najbolji u svemu, što važi i za se*s. Dovoljno je da bace jedan pogled na vas i da tačno pročitaju šta je to u čemu biste uživali, a iz kreveta vas neće pustiti dok niste u potpunosti zadovoljeni.

3. BIK


Kao i Ovnove, i ovaj znak krasi se*sualna kondicija. Samo im recite šta vam tačno godi i daće sve da ispune vaše želje do tančina.

4. STRELAC


Najveći avanturista zodijaka morao bi da se dobro pokaže i u se*su – uostalom, njihov ego ne bi dozvolio da bude drugačije.

5. ŠKORPIJA


Iako ih bije glas najse*sualnijeg znaka, činjenica je da se kotiraju tek na petom mestu. Nisu loši, ali daleko od toga da su najbolji, iako će dati sve od sebe da vas uvere u suprotno.

6. LAV


Lavovi jesu generalno zaljubljeni samo u sebe, ali iznenadiće vas koliko će se potruditi da ugode i vama – to je zato što žele da ih zauvek pamtite.

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. OKTOBRA 2019: ONI KOJI SU JOŠ SAMI LJUBAV BI MOGLI NAĆI NA SASVIM OBIČNIM MJESTIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR 2019: NE ŽELITE DA VAS NEKO SPUTAVA U IZRAŽAVANJU OSEĆANJA, ALI SVIMA JE POTREBAN EMOTIVNI KOMPAS