in ,

10 FRAZA KOJE ĆEŠ ČUTI SAMO AKO JE ZALJUBLJEN U TEBE

Ponekad je teško biti siguran sviđate li se doista čovjeku s kojim se viđate. Budući da se muškarci često verbalno izražavaju indirektno, ove fraze mogu vam pomoći da to zaključite.

Za razliku od muškaraca, ženi se u pogledu, osmijehu i svakoj drugoj frazi može vidjeti da je zaljubljena ili da joj je do nekoga stalo. Kod muškaraca je puno teže iščitati njihove osjećaje iz toga što govore. Ali postoje neke rečenice koje će ženama dati do znanja da je njihovim partnerima jako stalo.

10. “Primijetio sam da…”

Ako muškarac do kojeg vam je stalo kaže da je primijetio nešto što ste napravili, način na koji pijete kavu ili se nasmijete nečijoj šali – znači da obraća pozornost na vas i sitne detalje po kojima ste posebni. Te sitne detalje vide samo muškarci koji su izrazito zainteresirani za ženu i žele joj se približiti kako bi što više saznali o njoj.

9. “Mogu ti pomoći s…”

Muškarci vole osjećati da su potrebni i korisni ljudima koje vole. Ako vam ponudi bilo kakvu pomoć – nemate se što brinuti. Sigurno mu se sviđate. Muškarci baš ne nude pomoć svakoj ženi koju sretnu, oni pomažu onima koje vole i koje im se sviđaju, i tako pokazuju da se na njih možete osloniti. Pokaže li i entuzijazam uz to, onda mu se itekako sviđate i potrudit će se ostaviti dobar dojam.

8. “Ovo me je podsjetilo na tebe…”

Rijetko koji muškarac je direktan i otvoreno pokazuje svoje osjećaje. Ali, to znači da će na kreativan način dati sitne signale da misli na ženu do koje mu je stalo. Ako vam kaže da ga je nešto podsjetilo na vas, to je mali signal da ste mu stalno na pameti i da sitnice koje ga svakodnevno okružuju povezuje s vama.

7. Zabrinuto “Gdje si bila…?” ili “Što radiš…?”

Samo zabrinuti muškarac će vam postavljati ovakva pitanja. Ali morate imati na pameti razliku između dva načina na koji se ova pitanja mogu postaviti – u slučaju da ova pitanja tu i tamo postavlja onda vjerojatno izražava brige ili posesivnost, ali ako vam stalno postavlja ova ili slična pitanja, to može značiti da je jako nesiguran u sebe, što i nije baš najbolja odlika muškarca.

6. Komplimenti kao “Izgledaš izvrsno…”

Ovakvi komplimenti su izravni i imaju samo jedno značenje – kad se muškarcu sviđate, pa ako i ptičje gnijezdo imate na glavi, sviđat ćete mu se i komplimentirat će vam. Kad je muškarac zaljubljen, sviđat ćete mu se bez obzira kako ste odjeveni ili našminkani te će vam davati nekad direktne, a ponekad i suptilne komplimente kojima će vam davati do znanja da mu je stalo.

3 VRSTE RASKIDA SA NJIM I KAKO DA GA KONAČNO PREBOLIŠ

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI