in ,

3 VRSTE RASKIDA SA NJIM I KAKO DA GA KONAČNO PREBOLIŠ

Svaki raskid je na neki način težak, ali neki na vas neće ostaviti dugotrajan trag. Žene će se složiti sa tri vrste raskida, jer su od svakog muškarca očekivale različite stvari.

1. Zbogom, čovječe mog života

Bili ste sigurni da je to to. Već ste sanjarili o sebi u vjenčanici, kućici u cvijeću i djeci oko nje.

On je bio sve ono što želite od frajera, totalni 3 u 1 (dečko s kim se mogli savršeno pričati, šutiti i imati se*s). U totalnom ste šoku zbog raskida i već danima ne prestajete plakati.

Vrijeme oporavka: Žao nam je što vas moramo dodatno šokirati, ali vaša postljubavna agonija može se rastegnuti na nekoliko mjeseci.

2. Zbogom, se*su mog života

Postoji se*s. Postoji dobar se*s. I postoji se*s sa njjim. Višesatno nezaboravno iskustvo koje ste posljednjih mjeseci ponavljali svaki vikend. Bili su to maratoni vođenja ljubavi.

Okej, budimo iskreni, maratoni dobrog se*sa. Znali ste da nije za vas čim ste se upoznati, suviše je ruralan i “neispoliran” tip za vaš ukus. Ali u krevetu su se te njegove mane nekim čudom pretvarale u vrline.

Vrijeme oporavka: Sedmicu ili dvije. Ali računajte na to da ćete još dugo imati “vlažne snove” s njim u glavnoj ulozi.

3. Zbogom, provodu mog života

Ruku na srce, ni mentalno ni fizički nije bas vaš previše palio. Ali taj je frajer znao kako se djevojka tretira i svaki je izlazak s njim bio praznik za oko, uho i nepce!

Nema dobrog restorana u gradu koji niste obišli, super koncerta na kom niste bili ni festivala koji niste posjetili. Za njim više žalite kao za dobrim i zabavnim drugom nego za partnerom.

Vrijeme oporavka: Dok ne naleti drugi “partijaner”. To može biti već sutra, a možda i potraje..

10 ZNAKOVA KOJI GOVORE DA ON IPAK ŽELI NEŠTO VIŠE OD TEBE

10 FRAZA KOJE ĆEŠ ČUTI SAMO AKO JE ZALJUBLJEN U TEBE