in

10 KOBNIH GREŠAKA KOJE SVAKI JARAC PRAVI U VEZI

Zašto minirate sebe i to svaki put na isti način? Bez ljutnje, priznajte sebi gde grešite i sledeća veza bi mogla da postane ona prava.

10. Odbijaju da probaju nešto novo

Jarac se čvrsto drži rutine i ide samo utabanim stazama. Najčešće to radi iz straha, ali baš zbog te stvari dolazi do stagnacije u vezi.

9. Brine se o previše ljudi

S jedne strane to je dar, ali je i prevelika odgovornost. Samim tim privlačite ljude koji su previše zahtevni. Vi ste ona osoba kod koje ljudi uvek dolaze kada im nešto treba. Tako i u vezama. Sledeći put umesto da svom partneru pokažete koliko ste pouzdani i puni podrške, sačekajte malo da vidite da li i on funkcioniše isto.

8. Previše kritikuju

Jarac vapi za savršenstvom pa je ponekada previše kritički nastrojen. Šta očekujete od svog partnera ako mu dajete do znanja da je sve što radi pogrešno?

7. Materijalisti su

Nema ničeg lošeg u tome što želite dobro da živite, ali imate tendenciju da birate ljude s parama ili društvenim statusom po cenu života bez ljubavi. Iskrena veza puna ljubavi pevazilazi materijalno. I vama treba ljubav.

6. Naređuju kao gazde univerzuma

Jarac uvek mora da bude glavni, pa često dominira iako je partneru možda više potreban odnos 50:50 u vezi. Shvatite da uprkos vašem stilu vođe i sposobnosti da obavite stvari kako treba, partner nikada nije vaš potčinjeni. Što nas dovodi do sledeće tačke:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. AVGUST 2018-TE: NEMOJTE SE PREVIŠE ISTICATI, REAGOVATI…

ONI IMAJU MOĆ: 3 ZNAKA ZODIJAKA KOJA VIDE ŠESTIM ČULOM