in ,

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. AVGUST 2018-TE: NEMOJTE SE PREVIŠE ISTICATI, REAGOVATI…

Ovaj petak nastavite u istom ritmu kao i juče, nemojte se preterano isticati, reagovati, već gledajte da se povučete dok bura ne prođe. Mnogo je izazova napolju na koje ćete se lako upecati, a to neće dobro uticati na vaše buduće planove.

Da biste u miru dočekali period koji sleduje već od subote, potrebno je da isti ne poremetite ničim do tada. Provedite dan analizirajući prethodna dešavanja u svom životu, ne započinjite ništa novo dok ne raščistite staro, jer nagomilavate i opterećujete prošlost. Zastanite i suočite se i sa stvarima koje u vama izazivaju tugu, bol, možda i bes. Pustite emocijama da vas prožmu kako biste ih oslobodili iz sebe. Potiskivanjem nećete ništa postići.
Mislite pozitivno.

Ovan ♈


POSAO
Pazljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
LJUBAV
Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik ♉


POSAO
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.
LJUBAV
Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci ♊


POSAO
Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA IMAJU NAJMANJE SREĆE: EVO ČEGA POSEBNO DA SE ČUVATE

10 KOBNIH GREŠAKA KOJE SVAKI JARAC PRAVI U VEZI