in

4 JEDNOSTAVNA PRAVILA ZA SREĆNU VEZU I BRAK KOJE NE SMETE PREKRŠITI

Život bi bio mnogo manje komplikovan kada bismo uvek sa sobom imali puškicu sa odgovorima koji bi nam rekli šta da radimo u teški situacijama.

Kako život ipak nije test u školi, mi će vam otkriti nekoliko tajni kada je ljubav u pitanju. Ako želite dugu, srećnu i harmoničnu vezu, postoje određena pravila kojih se morate pridržavati. Ovo su četiri najvažnija pravila, pročitajte ih i dobro zapamtite.

4. Ne možete naterati nekog da vas voli

Ljudi nisu u obavezi da uzvrate ljubav. Kako biste vi voleli nekog koliko god on bio lud za vama, ako vam se jednostavno ne dopada?

Moramo se odnositi sa poštovanjem prema izborima i osećanjima drugih ljudi. Radite na sebi i postanite bolji. Tada će osoba čiju ljubav pokušavate da zadobijete odlučiti da li ste vredni njenih osećenja.

3. Ako ste voljeni, osetićete to

Svako ima bar približnu ideju šta nečije ponašanje prema njima zapravo znači.

Definitivno ćete primetiti ako vas neko izdvaja od drugih, provodi mnogo vremena sa vama, poštuje vas i brine o vašim osećanjima – kako god se to manifestovalo.

2. Da biste nekog voleli, prvo morate da volite sebe

Ljubav prema sebi nije sebičluk i stavljanje krune na glavu: to je poštovanje prema sopstvenim željama i osećanjima. To znači da nećete nikada izdati sebe zbog sumnjivih zadovoljstava ili služiti nekom ko je ravnodušan prema vama.

Voleti sebe znači čuvati obraz i ponašati se dostojanstveno u svakoj situaciji. Ako znate da volite sebe, i prema drugim ljudima ćete se odnositi sa ljubavlju i poštovanjem i nikada nećete primorati partnera da uradi nešto protiv svoje volje.

1. Ne zadržavajte nekog ko vas više ne voli

Ovo je uobičajena greška. Koliko god okrutno zvučalo, niko nije u obavezi da vas voli zauvek, bez obzira što ste mu podarili troje dece ili sagradili palatu ukrašenu dijamantima.

Ako se dogodi da osećanja nestanu, razmislite šta je bolje: staviti tačku na staru priču i započeti novu ili operetiti nekog poput džaka krompira? Nadamo se da ne želite da budete krompir.

ŠTA KAŽU NARODNA VJEROVANJA? VEČERAS JE NOĆ PUNOG MJESECA: OVO NE SMIJETE RADITI

U ŽIVOTU SE ZALJUBIMO U SAMO TRI OSOBE: EVO I ZAŠTO