in

5 NAJSUROVIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: PRVI JE VERBALNO SKORO NEPOBJEDIV

Kao ljudska bića svi imamo svoju svijetlu stranu i svoju tamnu stranu, a svaka od njih igra ulogu u našoj osobnosti. Svaki znak zodijaka također ima tamnu stranu i pozitivnu, svijetlu stranu. Imamo mnogo članaka o pozitivnim osobinama, ali malo ih je koji govore o mračnim stranama znakova zodijaka. Evo popisa 5 najokrutnijih i najsurovijih znakova zodijaka kojih se trebate čuvati.

1) Škorpion

Škorpion je vodeni znak. On je najintenzivniji i najstrastveniji znak zodijaka. Ipak, njegov intenzitet može lako otići u pogrešan smjer i pretvoriti se u mržnju i cinizam. Može imati vrlo ograničen pogled na stvari i lako može postati posesivan i okrutan ako se stvari ne odvijaju onako kako je on to zamislio.

Škorpion će uvijek pokušati sam zaključiti koje su vaše namjere i motivi, a zatim će reagirati bez da provjeri jesu li njegove pretpostavke istinite.

Teško se braniti od pretpostavki koje nisu istinite i ne možete pobijediti kada se prepirete sa Škorpionom. On zna kako ljude izbaciti iz ravnoteže, kako bi ih mogao udariti tamo gdje su najslabiji, piše The minds journal.

2) Rak


Rak je vodeni znak. On je izrazito emotivan i vrlo je brižan i zaštitnički raspoložen. Međutim, može postati izrazito posesivan i destruktivan ako se osjeti ugroženo ili ako se boji da će izgubiti nešto što mu je blisko.

Kad se tako osjeća, može postati iznimno neugodan i divlji i raditi stvari pod čarolijom svojih intenzivnih emocija zbog čega kasnije obavezno zažali.

3) Jarac


Jarac je zemljani znak. On ima svoju tamnu stranu i kad se okrene tom mračnom mjestu, odbacuje sva pravila civiliziranog ponašanja. On neće imati srama zbog toga što pribjegava okrutnosti ako mu to pomaže da napreduje u karijeri ili da se osveti neprijatelju.

Ima nedostatak empatije i može se radovati zbog nečije nesreće umjesto da mu pruži potrebnu pomoć.

4) Ovan


Ovan je žestoki vatreni znak. Može biti jako okrutan na riječima kad se razljuti ili uznemiri. Vrlo je natjecateljski raspoložen i ne podnosi poraz. Ako mu se nađete na putu do njegovog cilja, može postati izrazito neugodan.

Bilo kakvo natjecanje s Ovnom izvući će na površinu njegovu pakosnu crtu. Jednom kada pobijedi ili dokaže svoju poantu, on se ohladi i ponovno postaje zabavan i šarmantan, ali njegova okrutnost već je nanijela štetu protivniku.

5) Lav


Lav je također strastveni vatreni znak. Voli biti u centru pažnje. Toliko je šarmantan i atraktivan da si osoba ne može pomoći, već se mora zaljubiti u njega. Ali ako se ikad osjeti ugroženo, može vas rastrgati na komadiće.

Lav zna biti diplomatičan i politički korektan. Zna reći pravu stvar tako da to izgleda dobro na papiru, ali će slomiti vaše srce. Ovi mačići imaju pandže i kad se ljute, mogu postati vrlo surovi.

NEMOJ NI ULAZITI U VEZU SA OVNOM AKO NE MOŽEŠ UČINITI OVIH 17 STVARI

AKO STE JEDAN OD OVA 3 ZNAKA PRAVI STE SREĆNICI: OVE ZIME STIŽE SUDBINSKA LJUBAV