in

NEMOJ NI ULAZITI U VEZU SA OVNOM AKO NE MOŽEŠ UČINITI OVIH 17 STVARI

Ovan neće pristati na manje. Ako tražite odnos s jakom osobom, na pravom ste putu ako namjeravate ući u vezu s osobom rođenom u znaku Ovna. Oni su poznati po postojanosti, hrabrosti i inteligenciji. Međutim, postoji nekoliko stvari koje trebate znati o zaljubljivanju u Ovna prije nego što poduzmete konkretne korake.

1) Prihvatite njegovu smjelost


Ovnovi su poznati po tome što su najhrabriji znak u zodijaku. Oni će pokazivati svoju hrabrost u svim područjima života, uključujući odnose. Učinit će sve kako bi vas dvoje funkcionirali, uključujući pristanak na razumne kompromise. Nije važno koliko je mračan put, on će pobijediti sve kako bi došao do vas.

To vrijedi i za ono kako sebe vidi u društvu. On ne ide s tokom. Ako ga netko pokuša staviti u kutiju, on će izići iz nje. On ima svoj identitet, svoju priču i besraman je. Nemojte pokušavati oblikovati ga da odgovara vašoj ideji savršenstva. Prihvatite ga takvog kakav jest, sjednite i uživajte u neobuzdanoj magiji.

2) Prihvatite njegovu iskrenost


On će reći uvijek ono što mu je na umu. Ponekad može biti nepromišljen i može zanemariti osjećaje drugih, ali se uvijek ispriča ako zna da je uvrijedio nekoga.

Ali rijetko je da upozna nekoga tko može podnijeti njegovo samouvjereno ja i da ne shvati to osobno. Budite strpljivi.

3) Ne obazirite se na njegovu prošlost i pogledajte izvan njegovih nesavršenosti


Kada je u pitanju bilo što negativno što se događa u njegovom životu, on to procesuira brzo i učinkovito, a zatim otpusti. On se ne grize zbog loših odluka koje je donio i ne razmišlja o njima cijelo vrijeme, piše Your tango.

Priznaje da svaki čovjek ima mane – uključujući i vas – ali se neće usredotočiti na loše. On se trudi voljeti dobro u sebi i u drugima.

4) Krenite u avanture s njim


Ne samo da je on spreman za avanture, on želi spontane, impulzivne avanture. Tražit će ih, naći će ih, ili će spontano uletjeti u njih. On voli stvarati uspomene.

Budite spremni iskusiti život s njim, ili barem mu dajte prostor koji mu je potreban da bi ga doživio. Ovan mrzi dosadu – ili još bolje, riječ “dosada” ne postoji u njegovom rječniku. On se uvijek želi mijenjati i rasti. I sve je avantura za njega.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2018-TE: POZITIVNA ENERGIJA, DRUŽITE SE, PUTUJTE AKO MOŽETE

5 NAJSUROVIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: PRVI JE VERBALNO SKORO NEPOBJEDIV