in ,

5 SNOVA KOJI NAJAVLJUJU DA ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI PRAVOG

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju – najaviti skori dolazak prave ljubavi, ali i to da se trebate rešiti nekih loših osobina kako bi ljubav mogla da pronađe put do vas. Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, to može da znači da ćete se uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

Lutku

Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekim mogli posvađati.

Golotinju

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već sasvim goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga da upoznate. To je neko ko će vam postati jako važan, pa čak i budući partner.

Posteljinu

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je za novu ljubav dobro sanjati belu posteljinu.

Gustu šumu

Ako sanjate gustu šumu iz koje možete da pronađete izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete da pronađete izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vreme da upoznate nekoga.

Semenke

Kada su semenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate setvu ili žetvu. Setva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije – tada morate da se rešite nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, semenke su simbol plodnosti.

ŠTA SE DESI KADA MU DAŠ DRUGU ŠANSU, NAKON ŠTO TE PREVARIO

2 REČI KOJE MOGU SPASITI TVOJU VEZU A NISU ‘VOLIM TE’