in ,

ŠTA SE DESI KADA MU DAŠ DRUGU ŠANSU, NAKON ŠTO TE PREVARIO

Prevara za neke znači definitivni kraj veze, ali postoje oni koji su spremni da oproste i daju drugu šansu. Zamolili smo nekoliko žena koje su odlučile da je nova šansa pravi potez da nam opišu što se dogodilo kad su odlučile frajeru progledati kroz prste.

“Odlučila sam da mu ponovno verujem i stvarno sam se trudila da održim to obećanje. Ipak, s vremenom su ponovno počele da pristižu poruke s kojim je i prošli put sve krenulo, a nakon nekog vremena više nisam htela da ih ignorišem. Pogledala sam mu telefon i shvatila ono što sam duboko u sebi već jako dugo znala – varao me je kad god je stigao, sa kim je stigao. Više ne dajem druge šanse takvim tipovima” – I. 27 godina.

“On se stvarno popravio i nije mi dao razlog da ponovno sumnjam u njega, ali jednostavno sebi nisam mogla da pomognem. Svaka žena s kojom je pričao bila mi je sumnjiva, svaka poruka koju bi dobio mi je stvarala stres, a zbog toga smo se toliko počeli svađati da veza jednostavno više nije imala smisla” – M. 24 godine.

“Molio me je za drugu šansu, a ja sam mu je dala jer sam htela da mu pokažem koliko mi je stalo. Ali s vremenom sam razvila averziju prema njemu i počela da ga potajno mrzim. Započinjala sam svađe i bila okrutna prema njemu jer sam htela da mu ne bude lepo u vezi, a zapravo najneprijatnije je bilo meni” – M. 25 godina.

“Oprostila sam prevaru, ali samo zato što se dogodila u trenutku kad smo se jako svađali oko toga hoćemo li se seliti iz države ili ne. Odlučila sam mu dati još jednu šansu, a danas živimo u drugoj državi i planiramo venčanje. Za mene je druga šansa bila super izbor, ali to ne znači da je i za druge” – L. 27

“Dogodilo se to da sam ga nakon nekog vremena prevarila. Mislila sam da sam mu oprostila, ali podsvesno sam htela da ga povredim na isti način na koji je on povredio mene. Kad sam mu rekla, a jesam jer sam htela da budem iskrena, poludeo je i ostavio me. Bilo mi je teško, ali danas shvatam da sam se rešila najobičnijeg nevernog licemjera” – A. 24

7 MUŠKIH KOMPLEKSA: ZBOG ČEGA MOMCI NAJVIŠE LAŽU I ČEGA SE STIDE

5 SNOVA KOJI NAJAVLJUJU DA ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI PRAVOG