in

5 MALIH ŽENSKIH LAŽI: OVE TRIKOVE KORISTI SVAKA ŽENA BEZ IZUZETKA

Najzanimljivija statistika je da tri četvrtine lažljivica veruje da partner nikada ne bi slagao njih. Evo pet najčešćih ženskih laži.

5. Zaista ne znam gde ti je omiljena majica!

Žene se kunu da nisu videle omiljenu partnerovu majicu i da je nisu bacile u đubre… Možda govore istinu, a možda i ne, muškarci neće nikada saznati. Svaka žena zna da je poneka intervencija u muškoj garderobi potrebna, posebno ako se radi o majicama starim 20 godina.

4. Draga prijateljice, izgledaš zanosno!”

Studije pokazuju da žene vole da izgledaju bolje od drugih žena. Kada kažu osobi da izgleda divno, zapravo misle da one izgledaju bolje od “suparnice”. U slučaju da druga žena ne predstavlja pretnju, ćute ili “slučajno” proliju piće po njenoj haljini igrajući na kartu vlastite atraktivnosti.

3. Na piluli sam dragi, ništa ti ne brini!

Trećina žena (u slučaju da njihov partner tvrdi da ne želi decu) laže partnerima o kontracepciji da bi ostale trudne. Studije pokazuju da petina žena proverava partnerovu elektronsku poštu, a desetina pratisvoje muškarce da bi bile sigurne kuda idu i šta rade.

2. Ja ne lažem, ne varam i ne činim ništa loše!

Ženske laži posebno dolaze do izražaja kada žena vara partnera, jer oseća da joj je on učinio nešto nažao (imao aferu sa drugom ženom, maltretirao je i slično). Žene se tada osećaju manje krive pa lakše i slažu.

1. Bila sam samo sa xxx muškaraca pre tebe!

Žene osećaju veliki pritisak društva i žele imati čist “se*sualni dosije“, pa često lažu o broju muškaraca sa kojima su spavale. Žene ispitane na detektoru laži spavale su sa dvostruko više muškaraca od onih koje nisu ispitane na detektoru. Šta to govori?

NJIHOVA LJUBAV POBEĐUJE SVE: 4 HOROSKOPSKA PARA KOJI SU SUĐENI JEDNO DRUGOM!

DA LI DA BUDEŠ ISKRENA ILI DA IPAK MALO LAŽEŠ: ŠTA ĆE SE DOGODITI AKO PARTNERU OTKRIJEŠ BROJ BIVŠIH