in

5 MUŠKIH ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI ĆE TI SLOMITI SRCE BEZ KAJANJA

Ok, možda smo malo preterali, ali sigurno znate o čemu vam pričamo ako ste imali tu nesreću da ovako nešto doživite.

Ako niste, onda obavezno proverite da li je neko od vaših potencijalnih partnera pripadnih sledećih znakova horoskopa poznatih po sklonosti da ovako tretiraju tuđa srca.

Oporavak od ovakvih lomova može da traje i godinama, a uvek je bolje sprečiti nego lečiti. Pazite se ovih znakova koji vam mogu slomiti srce. Oni nemaju problem da vas emotivno unište, a vrlo verovatno će uživati u tome da vas posmatraju kako se lomite.

5. ŠKORPIJA

Ne želite da iznervirate škorpiju, jer kada jednom postanete predmet njihovog besa neće stati dok vam se ne osvete. Ona je intenzivna i strastvena, a jednom kada krene može da postane zla. Neće stati ma koliko se svađali sa njom i ništa je neće sprečiti da bude najgora.

Možda nećete ni biti svesni da je bacila pik na vas i veza vam je predivna. U jednom trenutku uradiće nešto tako okrutno da ćete pasti u nesvest. Razlog može biti i nešto što ste uradili mesecima ranije, ali je škorpija kovala zaveru smeškajući vam se u lice, a jednom kada reši da vas napadne to će biti jako i iznenada da će vas uništiti.

4. BIK

Jedna od najboljih osobina ovog znaka je ujedno i najgora: njihova odlučnost. Jednom kada nešto reše neće stati dok to ne ostvare i tek tada će se osećati bolje. Osvetiće se svima koji su zloupotrebili njihovo poverenje. Ono što ih čini tako opasnima jeste sposobnost da izvuku snagu iz osvete i da se potrude da platite za nešto što ste uradili na jako ružan način.

Nemojte čekati da se smire i da ih prođe, jer ONI NE ZABORAVLJAJU NIŠTA. Čekaće dok budu svesni da vi ni ne slutite šta vam se sprema, a ne možete da ih urazumite jer su tvrdoglavi kao mazge. Kada vas oni povrede, bol koji vam oni nanesu učiniće da vam svaki drugi izgleda kao šetnja plažom.

3. OVAN

Jednom kada postane ravnodušan prema vama, uradiće sve što može da se osetite loše. On ne razume zašto i kako ste povređeni kad vas iz čista mira ostavi. On je našao nekog boljeg i pretpostavlja da ćete i vi.

Možete pokušati da mu objasnite kako se osećate, ali njemu to neće biti ni jasno ni bitno što će vas samo više povrediti. Nemojte ih “smarati” jer oni tada mogu postati jako okrutni na rečima. Kada vas jednom zaspu paljbom rečima, poželećete da ste se na vreme povukli. On prosto nema saosećanja sa onima koje je povredio. Tačka.

2. DEVICA

Oni su tako ljubazni, dragi i mili da nikome nikada neće slomiti srce. Greška! Oni će uraditi sve da nanesu bol i previše su grubi i osuđujući. Oni ništa neće ulepšavati i nema slatkih reči jer smatraju da je surova iskrenost uvek najbolja.

Znaju tačno gde da gađaju i gde ste najosetljiviji, pa će vas pogoditi tamo gde vas najviše boli. Veruju da ako treba da vas nauče lekcijom onda treba da budu surovi. Ako ih povredite, Device će vas povrediti 10 puta jače i ubediće sebe da ćete jednog dana vi njima biti zahvalni za njihovu lekciju iz okrutnosti. Pazite je ujeda device jer će vas ona ostaviti poražene i sa srcem, koje “krvari”.

1. LAV

Ako verujete da Lav nije okrutan jer voli ljude, varate se. Kada on završi sa vama, onda je završio. Ako ste pri tom povređeni, to nije njegova briga. Uradite li nešto loše za njega ili ga podcenite, baciće se u lov na vas. On želi da bude voljen i njegov ego nahranjen, ali ako oseti da mu to fali ili se neko nađe na njegovom putu i ometa obožavanje, to neće biti lepo za vas.

Mnogo je ljubomoran i može da uradi užasne stvari osobi koju je nekada voleo. Tvrdoglav je i sa njim je nemoguće razgovarati i neće stati dok vas ne uništi. On voli brzinu i ako reši da vas povredi učiniće to brzo i bez trunke kajanja. Vaš bol je vaš problem bez obzira što ga je on izazvao. Vide sebe kao kraljeve, pa šta god da vas je zadesilo verovatno ste zaslužili.

DNEVNI HOROSKOP ZA 3 FEBRUAR 2018.-TE: LAV ANALIZIRA PONAŠANJE, RAK OSTVARUJE POSLOVNE CILJEVE, ŠKORPIJA SE BORI SA KRITIKAMA

ZNATE LI ZAŠTO MUŠKARCI VOLE VELIKE GUZE?