in

6 HOROSKOPSKIH OSVETNIKA: BIK PAMTI KAO SLON, OSVETA BLIZANACA NEPREDVIDIVA

Bik je zlopamtilo 10 puta veće nego prosečan slon, Blizanci su među najgorim osvetnicima, nikada ne znaš šta ti spremaju kao osvetu, Lav će Vas zapaliti ako ga uvredite

Ovan reaguje impulsivno

S obzorom na to da je Ovnovima Mars vladajuća planeta, moraš imati na umu da si se zamerio pravoj ratobornoj zveri. Ovan neće odoleti da na uvredu ili povredu skoči i odmah se obračuna.

Ako su lično povređeni, Ovnovi su najprljaviji igrači s kojima ćete se susresti. Način na koji koriste reči i talenat da se dosete idealnog načina da te verbalno izmaltretiraju je zaista fascinantan, piše besnopile.rs.

S obzirom na ratoboran temperament, logično je očekivati da će, ako su u mogućnosti pokušati i fizički da nasrnu na Vas. Prema tome, ako niste majstor borilačkih veština bolje ih se klonite u svađama.

Bik nikad ne zaboravlja

Poput slona, blizanci Vam nikada neće zaboraviti ukoliko ste ih povredili – Čak i oni retko koji ponekad i umeju da oproste, zaboraviti neće. Možda će Vam oprostiti, ali budite spremni da Vas do kraja života podsećaju na to kako ste ispali neviđen nečovek prema njima.

Ako ste se pak zamerili nekome od agresivnijih pripadnika ovog znaka, možete očekivati sve, pa i ono neočekivano – ništa. Može se dogoditi da ne preduzmu ništa, ali ne nadajte se da ste dobro prošli.

Naprotiv, oni će sačekati da Vas zadesi neka životna muka i trenutak kada će Vam biti zaista teško u životu, kako bi došli i šutnuli Vas u jaja dok ležite na podu. Naravno mrzeće Vas do kraja života, u to možete da se kladite.

Reakciju Blizanaca i njihov način osvete nije moguće predviteti

Toliko su nepredvidivi, da će i sami sebe iznenaditi odlukom kako da Vam se osvete. Nije u pitanju racio, to je urođeni talenat za nanošenje bola kojim oni ne upravljaju potpuno svesno.

Možete imati sreće ako se u njihovom životu dešava puno zanimljivih stvari, jer imaju tendenciju da zaborave na osvetu čim im nešto bolje okupira pažnjum neka nova ljubav, lep događaj i slično…

Ovo nije garant da će Vam oni oprostiti, prosto jedna maala šansa sa Vas. Takođe nije ni isključeno da oko “sitnice” započnu žustru svađu koja može da eskalira u pravi pravcati sukob ozbiljnih razmera…

Rak može biti bezobziran

Problem kod osvete koju bi Vam eventualno servirala osoba rođena u znaku Raka je u tome što bi ona u taj plan uložila mnogo emocija i planiranja.

Tokom planiranja osvete bi Vas u sebi mrzela i podsećala se nedela koje ste protiv nje učinili, verovatno da bi održala vatru osvete sve do onog trenutka kada će na vas baciti svo drvlje i kamenje ovoga sveta. Njihove psihološke konstrukcije dovešće do povećanja mržnje prema Vama, pa će Vam najverovatnije nepravedno dodati još 20 negativnih poena.

Nije isključeno ni fizičko obračunavanje, pa prema tome nije zgoreg da budete na oprezu ili unajmite telohranitelja ili unapred obavestite policiju o tome kako ste naljutili osobu u znaku Raka. Srećno Vam bilo…

Lav će vam prirediti horor

Ponositi i čestiti, pravdoljubivi Lavovi će Vam prirediti jednu od naj horor osveta ukoliko ih iznervirate ili povredite. Dostignete li temperaturu ključanja, sagorećete od njihovog besa.

Neće spavati, neće oka sklopiti, samo će na Vas misliti i maštati o danu kada će Vas ponovo sresti. Tada, očekujte da se čitav pakaao sruči na Vas. Nikakva šlihtanja i izvinjenja neće odložiti izvršenje presude.

Nadamo se da niste osobi rođenoj u znaku Lava uputili neku od onih uvreda koje se ne opraštaju. Nedaj Bože psovali majku, jer, u tom slučaju crno Vam se piše. Crnom bojom na crnom papiru. Bežite i nadajte se da ste dovoljno brzi.

Devica će vas izgaziti štiklom po jajima i poniziti pred svima

Tvrdoglave i neumoljive Device Vas možda i neće mrzeti mnogo, ali će Vas kazniti sigurno.

U zavisnosti od Vašeg prestupa, odrediće Vam kaznu po meri. To je gotovo uvek neka vrsta osvete koja podrazumeva javno ponižavanje i matretiranje koje traje satima ili danima.

Razume se da će Vam pominjati familiju, sitno žito i svu dalju rodbinu dok Vas budu kažnjavali, jer sami ste to tražili.

Njihov zadatak u osveti će najverovatnije biti taj da učine da se osećate poniženo, poraženo, bez izlaza i nade da će Vam u skorije vreme biti bolje. Uradiće to tako vešto da neće biti svedoka… Pazite se!

NJIH SVAKO NAVUČE NA TANAK LED: NAJVEĆE NAIVČINE U HOROSKOPU

13 ŠTETNIH NAMIRNICA O KOJIMA NAS LAŽU ČITAV ŽIVOT